5-те зодии, които ще бъдат особено успешни през 2022


5-те зодии, които ще бъдат особено успешни през 2022
Снимка: iStock

През първата половина на 2022 г. тандемът на Юпитер и Риби ще внесе финансова стабилност в знаците на водната стихия - Рак, Риби и Скорпион. По-късно планетата ще премине в знака на Овен и всички предимства ще отидат при огнените знаци - Овен, Стрелец и Лъв.

Овен

Приятни изненади очакват Овенa целогодишно. От януари до март те ще трябва да преосмислят начина си на живот и да изберат нови цели. Във финансовия сектор всичко ще се окаже възможно най-добре, но не бързайте да харчите спечеленото. До края на годината спестяванията ще играят важна роля за бъдеще без притеснения. През пролетта и лятото Овенът ще може да се реализира на работното място. Това може да е нов собствен бизнес и изкачване по кариерната стълбица. Самотни представители на знака е възможно да срещнат любовта.

КАКВА ПРОФЕСИЯ ДА ИЗБЕРЕТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Близнаци

През 2021 г. Близнаците работят усилено, така че от януари 2022 г. те ще започнат да извличат ползите. За тези, които мислят да сменят работата си, май ще бъде идеалният месец, отбелязват астролозите. За женените Близнаци първата половина на 2022 г може да бъде тест за връзката. По пътя има много изкушения, но няма да можете да се справите сами с тях.

Дева

За Девите 2022 г ще бъде идеално време за създаване или укрепване на семейство. Те ще се къпят в любов, идилия и хармония. Работата ще отнеме малко усилия, но резултатът си заслужава. От февруари до май са възможни промени в професионалната дейност, но всички те ще бъдат успешни.

Везни

За Везните късметът ще остане благоприятен през 2022 г. Нищо няма да попречи на премерения им живот, но тези, които поемат инициативата, ще постигнат целите си. Глоба съветва да внимавате с приключенски договори и лесни пари, тъй като има опасност да бъдете измамени. През лятото са възможни големи печалби, но не трябва да харчите всичко наведнъж - възможно е парите да са необходими в края на ноември.

ТЕЗИ ЗОДИИ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ

Скорпион

Скорпионите ще могат да сбъднат всичките си планове. Упоритостта и постоянството ще ви помогнат да получите повишение, а препятствията ще бъдат толкова незначителни, че Скорпионите дори няма да ги забележат. Астролозите съветват да направи нови познанства и да не се отказва от пътуване.

Водолей

Водолеят не трябва да полага много усилия, за да успее в нови проекти. От януари до март звездите обещават кариерно израстване, а пролетта ще бъде натоварена. До лятото ще има отдих, през който ще искате да преосмислите живота си. Още през септември обаче ще се появят нови идеи, които ще дадат плод.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама