Каква професия да изберете според зодиакалния ви знак


Каква професия да изберете според зодиакалния ви знак
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Личен треньор. И няма значение какво точно ще преподава -  мотивация, лични финанси, спорт. Факт е, че Овенът е в състояние да вдъхнови другите само чрез пример. Той обича и да командва, а това е пряката задача на обучителя.

Телец

Писател. Не журналист, а автор на литературни текстове. Телецът по принцип обича тази дейност. А отсъствието на особено богато въображение се компенсира от добре обмисления сюжет и отделни детайли на историята.

Близнаци

Репортер, журналист или редактор в новинарски сайт. Всъщност всяка професия, свързана с търсенето или разпространението на новини. Много от Близнаците обичат да са наясно какво се случва наоколо.

Рак

Психолог. Когато се научи да преодолява собствените си психологически проблеми, Ракът може да помогне на другите да сторят същото. И го прави много добре, защото може да намери подход към абсолютно всеки човек.

НАЙ-АКТИВНИТЕ И ЕНЕРГИЧНИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Лъв

Бизнес треньор или лидер. Основното нещо за Лъва е да работи за себе си и да си бъде шеф. Висшето ръководство е допустимо, но той просто трябва да има широки правомощия и свобода на действие.

Дева

Медицински работник. Именно тук са полезни класическата педантичност и повишената внимателност, характерни за Девите. Те стават отлични лекари  и се радват да помагат на другите, така се чувстват пълноценни.

Везни

Преговарящ или служител в отдела за човешки ресурси. Везните се нуждаят от такава работа, за да могат да общуват с други хора и да решават проблемите им. Въпреки това Везните винаги вярват, че работата не е основното в живота.

Скорпион

Творец. Скорпионите стават вдъхновяващи писатели, художници и музиканти. Не винаги разбирани от съвременниците, но винаги талантливи.

Стрелец

Учител. Този зодиакален знак обикновено обича да споделя - знания за пари, съвети, важна информация. А що се отнася до предаването на информация на другите, Стрелецът няма равен.

Козирог

Ръководител на отдел. Подобно на Лъва, Козирогът знае как и обича да командва. Но не го интересува дали има шефове, или не. Той винаги ще върши работата си безупречно, като изисква същото от подчинените си.

Водолей

Доброволец. Водолеят не може да стои дълго време на една позиция – става му скучно. Но да работи по най-различни проекти и да помага на хората, това е съвсем друг въпрос. И дори заплатата не е особено важна - този зодиакален знак може да игнорира материалните облаги.

Риби

Психолог. Рибите знаят как да общуват с хората, за да получат от тях това, което им е необходимо. Но същото това свойство може да се използва и за промяна на хората. Затова работата на психолог е почти призвание за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама