Най-активните и енергични зодиакални знаци


Най-активните и енергични зодиакални знаци
Снимка: iStock

Всеки зодиакален знак има своите силни страни и своите тайни слабости. Някои, както вярват астролозите, имат много повече сила и енергия от други, които по-бързо се уморяват и често страдат от липса на мотивация. Ето кои са зодиите, които са най-активни, енергични и не се спират по пътя към целта.

Близнаци

Започваме списъка с Близнаци - родените под това съзвездие имат толкова много енергия, сякаш им е осигурен двоен запас (всъщност в много области те имат двойственост, така че не биха могли да се справят без това). Близнаците са пълни с активна творческа енергия, затова често се считат за екстроверти, въпреки че не всички получават сили от обществото. Многостранни събеседници, неуморни и неспокойни ентусиасти, пълни с оптимизъм и надежди за бъдещето, смели пътешественици - Близнаците се чувстват страхотно във всички тези роли, създавайки впечатление за хора, които винаги имат сила и енергия.

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ РЕАГИРАТ НА КОМПЛИМЕНТИ

Стрелец

Типичните Стрелци притежават значително количество енергия. Те се нуждаят от катализатор - нещо, което да стартира вътрешния им "двигател", да помогне да се прояви целият им енергиен потенциал. Това може да бъде хоби, необичаен случай в живота, който да обърне всичко наопаки, съдбовен познат или някоя любима работа - нещо, което може да запали огъня на Стрелеца. И тогава огненият елемент на този знак ще им помогне да продължат напред, без да познават бариери и да направят всичко, за да постигнат това, което искат.

Козирог

Козирозите са най-активните представители на зодиакалните знаци на елементите на Земята. И Девата, и Телецът се характеризират с вътрешна стабилност, решителност, готовност, но при Козирозите тези качества им позволяват да бъдат наистина непреклонни. Те са известни с упоритостта си и ще намерят в себе си толкова сила, колкото им е необходима, за да сбъднат мечтите си, да се окажат прави във всяка ситуация и да стигнат до самата истината. И за разлика от мнозина, те не вземат енергия отвън, черпят я от вътрешни ресурси, заради което са устойчиви на външни обстоятелства и не отстъпват там, където другите се предават, губейки увереност, сила и решителност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама