5-те зодии с ново гадже това лято


5-те зодии с ново гадже това лято
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е сезон, в който романтиката и любовта са неизбежни. Няма как да стоим на брега на морето, да усещаме лекия бриз по кожата си и да не копнеем за прегръдка от любим човек.

ОВЕН

Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни – такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински. Правилният за вас човек може да търсите в лицето на близък приятел. Любовта се крие там, където има история…

ТЕЛЕЦ

Много време сте мечтали за онази голяма любов, която ще дойде и ще преобърне света ви. Съвсем скоро ще усетите, че любовта изобщо не е забравено чувство, защото някой много специален човек ще ви го припомни. Летен романс на морето ще завърши с прекрасна връзка, която надминава и най-смелите ви мечти. Гответе се да се преместите в друг град по любов. И защо не? Не знаете какви успехи ви чакат там.

ЛЪВ

Не бъдете мнителни към всички около вас. Хората преди всичко са добри и ви мислят доброто, а когато говорим за любов, просто искат да бъдат с вас. Не отхвърляйте покани за срещи, опознайте човека, преди да го съдите. В началото на август ще сте изправени пред дилема дали да изберете сигурното или новото и вълнуващо начало. Бъдете авантюристи и послушайте сърцето си. То ви казва истината.

ВЕЗНИ

Морето е вашето любимо място за летни авантюри, но досега нито една морска приказка не се е превръщала в красива любовта история. Време е това да се промени и любовта да ви завари неподготвени. Вълненията, които ви чакат това лято, ще ви напомнят на първата ви ученическа любов. Ще е толкова хубаво, че няма да ви се вярва, че е истина.

СКОРПИОН

Приятелите все ви казват, че ви е време за по-сериозните стъпки в живота. Макар и на шега, тези думи ви жегват и знаете, че не всичко в този живот зависи от вас. И все пак, съдбата си знае работата. Всичко в живота ви ще се развие толкова бързо, че от една щура лятна любов… ще създадете семейство още в края на другата година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама