5 зодиакални ДВОЙКИ, при които скандалите завършват щастливо


5 зодиакални ДВОЙКИ, при които скандалите завършват щастливо
Снимка: iStock

Съвместимостта на зодиакалните знаци може да се основава на напълно различни принципи. Някой е привлечен от противоположен характер, а друг иска да намери второто си аз. Пълната идилия често говори за безразличието на партньорите един към друг, а кавгите на двама влюбени изобщо не са пречка за дълъг и щастлив живот.

Рак и Везни

Много хора ги смятат за несъвместими, защото Ракът е твърде емоционален, а Везните ценят балансираните партньори. Но стабилността на Рака се проявява в отношението му към личния му живот. В това отношение той, както никой друг, може да се грижи за своята половинка от зодия Везни и да я оценява. Споровете между тях са чести, но винаги единият отстъпва и всичко си идва на мястото си.

Овен и Близнаци

Макар и да са много различни, за тях е лесно да бъдат сами един с друг. Овенът е очарован от интуицията и лекотата, с които Близнаците се отнасят към житейските проблеми. Близнаците завладяват Овен и със способността да взимат съдбовни решения в трудни ситуации. Кавгите между тях възникват като правило на домашна почва и нямат сериозно продължение.

Лъв и Стрелец

И двамата често имат общи цели и насоки в живота, така че двойката не е трудно да постигне компромис. Целенасоченият Стрелец зарежда Лъв с енергия да се движи напред, а общителният Лъв позволява на партньора си да гледа на света по-позитивно. Силната личност на тези знаци ги кара често да правят грешки в отношенията си, особено в началния етап на запознанството. Но когато се познават по-добре, те се научават да уважават мнението на другия. Именно тогава споровете стават по-редки и винаги имат щастлив край.

ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ЗОДИИ НЕ УМЕЯТ ДА ЛЪЖАТ

Телец и Дева

Тази двойка земни знаци е обединена от практически поглед върху живота. И двамата са непоправими перфекционисти. Разбира се, това може да бъде източник на кавги, но ако приоритетите са зададени правилно в двойката, те не се страхуват от възходи и падения. В семейството Телецът трябва да поеме ролята на идеологически вдъхновител, а Девата – на талантлив изпълнител. В този случай, ако конфликтът поеме опасен обрат, и двамата ще направят всичко възможно, за да не доведат до сериозни противоречия.

Риби и Скорпион

Отвън изглежда, че Риби и Скорпион имат експлозивно и страстно партньорство. Но обединението на тези знаци изглежда несъвместимо само на повърхността. Рибите може да са твърде чувствителни, а Скорпионите са твърде остри, но благодарение на вродената интуиция, те отлично разбират как се чувства партньорът им. Връзката на тези знаци не е без разногласия, но винаги намират правилното решение.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама