Представителите на тези зодии НЕ умеят да лъжат


Представителите на тези зодии НЕ умеят да лъжат
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Всички понякога сме принудени да изричаме лъжи. Особено онези, които се кълнат, че никога не лъжат в живота си... знаем, че не е така! Но има зодии, които не могат да кажат дори една малка лъжа, дори и да е за добро. Ако сте родени под един от следните знаци, това означава, че принадлежите към онези хора, които веднага се издават, щом изрекат лъжа.

Овен

На лицето на представителите на този зодиакален знак винаги има красива усмивка. Но това изобщо не означава, че те винаги са приятелски настроени. Във всеки случай Овенът изглежда като човек, който никога не показва какво му е на ум... Този зодиакален знак просто не умее да лъже и винаги се издава. В крайна сметка той е подозрителен дори когато казва истината.

Жената Овен също не умее да скрива истината. Тя веднага започва да се "обърква в показанията си". Така лъжата веднага се чете на лицето ѝ.

ТОВА СА НАЙ-ВЕРНИТЕ И НАДЕЖДНИ ЗОДИИ

Телец

Телецът изглежда спокоен и уравновесен. Представителите на този знак обаче са много остроумни. Атмосферата на лекота и "бохемство", която придружава представители на тази зодия, не бива да ви притеснява. Тези хора са точно такива по природа - с пакостлив и възхитителен вид. Те не знаят как да изневеряват - не се притеснявайте. Затова дори интонацията, с която говори Телецът, успокоява: "Можеш да ми се довериш". Гласът му е толкова приятен и влияещ, че се чувствате в безопасност, както преди много години, още в детството. Телецът просто не е роден да лъже.

Близнаци

Дори да изглеждат безгрижни, те все пак са прагматични и рационални. Но не защото се опитват да ви излъжат. Те си имат свои "задачи". Ако започнат да се държат зле, по този начин всъщност показват своята чувствителна природа.

Дори ако една жена от този знак изглежда като фатална жена, то това е само защитна маска, с помощта на която се опитва да защити емоционалната си природа от болка и страдание.

Близнаците не се опитват да ви заблудят, така че не се притеснявайте, че може да ви излъжат. Те не умеят, а и не искат да заблуждават близките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама