Това са най-верните и надеждни зодии


Това са най-верните и надеждни зодии
Снимка: iStock

Има хора, на които искаме да приличаме или направо да бъдем като тях. Казват, че такива хора имат златно сърце. А какво всъщност означава добър човек? Може би една от основните черти е верността и надеждността.

Всеки знак на зодиака се различава с характер, нрав, действия, навици... Астролозите казват кои от зодиите се считат за най-верните и надеждни, такива на които може да разчитате във всяка ситуация.

Овен

Той има много недостатъци и добри качества, както и всички останали зодии. Въпреки това, едно от най-значимите качества на този зодиакален знак е надеждността. Овен това има известна степен на егоизъм в характера си, но душата му се стреми да помогне на близки хора, неговото семейство, приятели. Този знак също така е искрен и много прозрачен. Той никога не напада хората и не предава онези, които са му скъпи. Като правило,  предпочита да обяви на глас мислите си лично на събеседника, а не злоупотребяват с думи и не говори зад гърба на другите.

Лъв

Лъвът се отличава с рядка отдаденост и състрадание. Той има силна интуиция и свръхчувствителност. Никога не остава безразличен към проблема на любим човек и често усеща болката на другите върху себе си, сякаш трудностите и проблемите го засягат лично. Представителите на този знак никога не поставят своите лични нужди над нуждите на другите. Щедростта е една от най-великите добродетели на този зодиакален знак.

ПЕТТЕ НАЙ-ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Дева

Девата има много благородно и добро сърце. Ако покаже увереност в човек, то е гарантирано, че тя ще бъде искрена. Никога няма да навреди нарочно и няма да предаде обичан и скъп за нея човек. Тя е добър приятел и е много верен човек. Представителите на този знак на зодиака са изключително честни, а не непочтени.

Водолей

Също както Девата, Водолеят винаги е готов да подаде ръка за помощ, особено на близки хора. Той дори е склонен да рискува всичко, за да направи любимите си хора щастливи. По всяко време на деня е готов да бъде близо и да помага с каквото може.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама