5 зодии, които е по-добре да НЕ ядосвате


5 зодии, които е по-добре да НЕ ядосвате
Снимка: iStock/Guliver

Гневът е негативна емоция, която е по-добре да бъде потисната или контролирана. Но някои от зодиакалните знаци определено имат проблем с неговото контролиране и е по-добре да не ги предизвиквате. Ето кои са те.

Овен

Овенът трудно успява да контролира гнева си. Той буквално излиза извън контрол, когато другите не са съгласни с него. Това може да го извади извън равновесие, защото той е свикнал да живее с мисълта, че превъзхожда другите и винаги е прав.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПРОРОЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ

Телец

Телецът изглежда спокоен и стабилен. Но това е само привидно. Не тълкувайте тези негови качества като слабост.

Представителите на този знак трупат недоволството и в един момент просто избухват. Тогава е по-добре да сте далече от тях. По-добре се пазете от гнева на Телеца.

Рак

Ако ядосате Рака, той ще реагира като малко дете. Представителите на този знак лесно избухват в плач и това никак не се харесва на околните. Раците не могат да живеят с мисълта, че другите не ги оценяват.

Дева

Девата е твърде практична, за да си позволи да демонстрира публично гнева си с глупав емоционален изблик. Тя не би си позволила да се покаже в подобна светлина. Но това не бива да ви успокоява.

Девата няма да ви нападне директно. Но нейният гняв ще се трансформира в непримиримо мнение за вас. И едва ли някога ще тя ще откаже от идеята си да ви критикува.

Скорпион

Скорпионът приема дълбоко всяка обида и незачитане на личността му. Представителите на този знак не обичат околните да ги пренебрегват и да ги карат да се чувстват незначителни.

Първия път те ще ви простят измяната. Но никога няма да го забравят и ако някога ги засегнете отново, яростта ще се надигне толкова бързо и дори няма да разберат какво точно се е случило. Скорпионите знаят как да "ударят" слабото ви място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама