Мъжете от тези зодии са най-големите манипулатори


Мъжете от тези зодии са най-големите манипулатори
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора са родени манипулатори, докато други усвояват умението да манипулират околните. Астролозите разкриха кои мъжки зодии най-често изнудват половинките си и владеят до съвършенство изкуството на манипулирането.

Овен

Мъжът Овен вижда потенциална конкуренция във всички хора около себе си. Той използва всяка стратегия, за да спечели битката. Представителите на този знак обичат да моделират партньорите си по свой вкус с убеждението, че просто им показват правилния път.

НАЙ-СИЛНАТА СТРАНА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Телец

Един от най-ефективните трикове, които мъжът Телецът използва, за да манипулира другите, е чувството за вина. По този начин той постига всичко.

Близнаци

Мъжът от този знак е необикновено очарователен и вероятно дори не осъзнава, че си играе с хората. Той е убеден, че прави всичко за любимата си и не приема нейните възражения.

Дева

Мъжът Дева е способен да манипулира другите чрез умишлен натиск. Ако го упреквате за нещо, той ще намери начин да ви обиди, припомняйки ви нещо изключително неприятно за вас. Всичко това го прави с цел, за да може бързо да измести фокуса ви.

Везни

Мъжете Везни също са големи манипулатори. Представителят на този знак няма да се поколебае да ви злепостави пред всички и без дори да разберете, той ще приеме, че му давате зелена светлина за подобно поведение.

Скорпион

Скорпионите са изкусни манипулатори. Те си служат умело с цял арсенал от трикове, за да постигнат целта си.

Риби

Мъжете Риби определено знаят как да постигат целите си чрез манипулации. Първоначално те казват едно, а след това бързо променят мнението си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама