Как жените от всяка зодия манипулират другите


Как жените от всяка зодия манипулират другите

Ако все още вярвате в общоприетото твърдение, че само мъжете са манипулатори, допускате голяма грешка. Жените също манипулират мъжете, но някои го правят с истински финес. Ето как дамите от различни зодии постигат своето в отношенията със срещуположния пол.

Овен

Колкото и парадоксално да звучи, жените Овен са най-приятните от всички зодии. За мъжете такива дами не са опасни, с едно изключение - те могат да накарат всички да видят лошите си черти.

Телец

Жената Телец знае как да се възползва максимално от ситуацията и да накара мъжа да поднесе света в краката ѝ.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО СЕ ВЛЮБВАТ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Близнаци

Жените Близнаци са изключително вятърничави и непостоянни по природа. Те се знаят цената на женските сълзи и често разчитат на тях като средство за манипулация.

Рак

Жените Рак са изкусни манипулаторки. За тях бракът е фикс идея и са готови на всичко, за да я реализират.

Лъв

Представителките на този знак не искат умишлено да наранят партньора си, но въпреки това използват всички начини да го подчинят напълно. Често Лъвиците се представят като жертви.

Дева

Жената Дева не е просто манипулатор, а опитен кукловод. Тя бързо изхвърля от живота си тези, които започват да осъзнават, че са манипулирани от нея.

Везни

Дамите Везни са изключително изтънчени и категорично отказват да манипулират. Те винаги се поставят на мястото на партньора си и не искат да го наранят.

Скорпион

Злонамерените мисли и сложните комбинации са просто начин за облекчаване на стреса в живота на жената Скорпион. Тя умело манипулира не само мъжете, но и хората около себе си.

Стрелец

Жените Стрелци манипулират открито, без да се срамуват от това свое качество. Обикновено в манипулациите си разчитат на помощта на близки и приятели.

Козирог

Жените Козирог изглеждат изключително мили. Но в отношенията си с мъжете са много хитри и знаят как да ги манипулират, за да постигнат целите си.

Водолей

Представителките на този знак са същинска мечта за мъжете. На пръв поглед изглеждат така, сякаш нищо не може да ги обиди. Но всъщност жената Водолей помни всяка обида и отмъщава на партньора си чрез манипулации.

Риби

Жените Риби са най-опасните в зодиака. Подобни кукловоди и лицемери, светът е виждал единствено в лицето на дамите от този знак.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама