6-те най-верни ЗОДИИ


6-те най-верни ЗОДИИ
Снимка: Pixabay.com

Всяка жена иска да намери мъж, който да е верен съпруг. Но как да познаете дали ще е такъв? Според астролозите можете да имате доверие на следните зодии:

Овен

Ако се промени, най-вероятно ще ви уведоми за това. И ще бъде казано студено и просто, като обикновено изречение. За да предотвратите това, трябва постоянно да поддържате чувствата у него. Докато Овенът обича - той е верен. Докато сърцето му бие от любов, няма да помисли за изневяра. След като изстине, лесно ще кръшне.

Телец

Определено трябва много да се постараете, за да спечелите сърцето на Телеца. Ако обаче успеете, трябва да бъдете сигурна, че сте ударила джакпота. Мъжът от тази зодия се грижи за щастието на половинката си и цени честността. Дори няма да му мине през ума да ви изневери. Но ако го предадете, не се изненадвайте, ако никога повече не го видите.

Рак

Обича семейството и е най-щастлив, когато има дълбока и емоционална връзка. Мъжът Рак не изневерява лесно, но ако това се случи, в повечето случаи вината не е в него. Обстоятелствата, липсата на внимание... Той е верен партньор, стига нещо да не го провокира.

Дева

Мъжът Дева е чувствителен, но и много взискателен. Затова, ако се обвърже сериозно, това категорично означава, че е сигурен в своя избор. Което пък е предпоставка да не се оглежда встрани. Само много силно разочарование или предателство би накарало Девата да изневери.

Стрелец

Макар че по природа Стрелецът е авантюрист, когато истински се влюби, е верен. Жената до него обаче трябва да знае, че той трудно се застоява на едно място, затова тя трябва да знае как да поддържа пламъка.

Козирог

Мъжете от този знак са постоянни. Те държат на връзката си и са готови да инвестират време и усилия, за да бъде успешна. Вярват на половинката си и очакват същото от нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама