6-те зодии, които са БЕЗСТРАШНИ


6-те зодии, които са БЕЗСТРАШНИ
Снимка: iStock/Guliver

Те не се страхуват от промяна и лесно се съгласяват на всяко приключение. Независимо дали става въпрос за нов бизнес, или за спонтанно пътуване, има няколко зодии, които не се страхуват да поемат рискове. Умеят да се гмуркат в дълбоката вода и да скачат с главата напред. Ето и за кои от зодиите можем да кажем, че умеят да поемат рискове и са наистина безстрашни.

Овен

Той е първият в зодиака и винаги първи в живота. Неговата кипяща и неуморна енергия не му позволява да седи неподвижно и да се наслаждава на монотонното ежедневие. И така, докато други стоят настрана и обмислят как да продължат по-нататък, Овенът решително прокарва тълпата напред. И с присъщата си увереност се втурва към нови приключения, сякаш ги е правил стотици пъти. 

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са любопитни, но не толкова уверени, колкото Овните. Те просто се интересуват от всичко ново, започвайки от иновативните идеи в работата, до екзотичните пътувания към непознати страни. Естественото любопитство често ги насърчава да предприемат необмислени действия. За щастие, Близнаците са толкова находчиви, че винаги умело успяват да се измъкнат от всякакви трудни ситуации, които ги очакват по пътя.

Лъв

По природа властният и арогантен представител на зодия Лъв никога няма да остане извън епицентъра на събитията. Това важи с пълна сила, ако му се отдаде шанс да направи живота си по-удобен и сигурен. Освен това, представителите на тази зодия имат твърде развита самооценка. Те винаги се опитват да изглеждат безстрашни и всемогъщи в очите на другите. Лъвът е точно този човек, на чиито успех и смелост мнозина завиждат.

Скорпион

Скорпионът не се страхува от промяна. Дори в началото нещата да му се струват неприятни, Скорпионът обича да се състезава и да доказва превъзходството си пред останалите. Наред с това, той харесва всичко тайно, мистично и непознато. Затова използва всяка възможност да излезе извън зоната си на комфорт, зареждайки ежедневието с трепет и емоции.

Стрелец

Типичният Стрелец вярва, че животът му е даден, за да научи нови неща и да поема рискове. Ако човек от този знак тръгва на екскурзия, то това със сигурност трябва да е дива джунгла или безжизнена пустиня. Ако говорим за стартиране на бизнес, то това задължително са големи инвестиции и високи рискове. С една дума, Стрелецът е екстремен играч, който не спира да търси рискови моменти.

Водолей

За разлика от останалите зодии, които обичат да поемат рискове, Водолеят винаги внимателно обмисля всички плюсове и минуси на предстоящото събитие. Това не е човекът, който чувайки за лудо приключение, веднага се потапя в него, без да мисли за последствията. Не! Разбира се, този човек ще се реши на отчаяна стъпка, но преди това трябва да е сигурен, да се застрахова по всякакъв възможен начин и ей така, за всеки случай. Водолеят е твърде мъдър и далновиден, за да направи груб ход по пътя към целите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама