6 урока, които можете да научите от Дева


6 урока, които можете да научите от Дева
Снимка: iStock/Guliver

Девите са хора, от които можете да научите наистина много ценни уроци. Те са смятани за праволинейни и прагматични, но ние смеем да твърдим, че са и учителите, от които всички ние имаме нужда.

Упорити, целеустремени и вдъхновяващи. Може да изглеждат много сериозни на моменти, но истината е, че Девите са истински войни, които имат силата да постигнат всичко в живота си. Вижте какво можете да научите от една Дева:

1. Не бива да пренебрегвате себе си заради мъж 

Девите никога не биха направили компромис със себе си заради представител на противоположния пол. Те поставят на първо място себе си, приятелите и семейството си, чак след тях е връзката им. Девите много трудно започват връзка, защото не всеки заслужава вниманието им. Те ще ви научат да уважавате себе си и да не пренебрегвате собствените си нужди заради мъж. Едно от най-хубавите качества на една Дева е именно това – че обича себе си и никога не би променила това заради някой друг.

8 НЕЩА, С КОИТО СИЛНИТЕ ЖЕНИ НЕ ПРАВЯТ КОМПРОМИС!

2. Не бива да живеете в миналото 

Доста други жени са склонни да простят на бившия и да се върнат при него. Девите не мислят така. Те умеят да затварят вратата след себе си. Не живеят в миналото, наясно са, че има хора, които са там с причина. Колелото се върти напред, а не назад. Не гледат с носталгия към миналото. Живеят в настоящия момент и планират бъдещето си. Миналото им може да е било прекрасно, но има причина да го наричат минало. Ще успеят да ви предпазят от връщане при бившия.

3. Всяка грешка е урок 

Нямат време за съжаление и самообвинявaне. След като направят грешка, продължават напред с гордо вдигната глава. Взимат поука от всяко неправилно решение. Девите вярват, че правят всичко по най-добрия и правилен начин. Сигурни са в това. Щом са сгрешили, значи е имало причина да го направят. Представителите на този зодиакален знак са уверени в себе си. Те ще ви научат да се изправяте с гордо вдигната глава след всяко поражение.

4. Не бива да плащате данък обществено мнение 

Девите живеят по собствените си правила. Не се интересуват от мнението на останалите и живеят по начина, по който им харесва. Те нямат нужда да се вписват във всяка компания. Ще ви научат, че трябва да преследвате мечтите си, без да се вслушвате в критиката на хората.

6 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С ДЕВА!

5. Не бива да очаквате нищо от никого 

Девите разчитат единствено на себе си. Наясно са, че никой нищо не им дължи. Те се грижат сами за себе си и не искат чужда помощ. Ще ви научат, че никой не е длъжен да прави това вместо вас. Това ще ви помогне да спрете да се разочаровате, когато някой не оправдае очакванията ви.

6. Няма невъзможни неща 

Девите вярват, че всичко е възможно. Те постигат мечтите си с много упоритост и хъс. Вярват в себе си и постигат целите си. Ще ви научат, че невъзможни мечти не съществуват, а просто такива, от които сте се отказали, защото е станало трудно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама