6 зодии, които ще трупат пари през април


6 зодии, които ще трупат пари през април
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да стане по-богат, но звездите и планетите имат свои собствени планове за това. Април ще бъде продуктивен месец, но за всеки знак в различна степен. От 4 април до последния ден от месеца Меркурий ще се движи по двата най-"парични" знака на Зодиака - първо ще бъде в Овен, а след това в Телец. Основната финансова подкрепа на всички хора ще бъде много силна почти през целия април.

Овен

За Овена Меркурий е доста важна планета, така че неговата енергична дейност ще повлияе на финансовия успех само в положителен смисъл. Овните ще имат ярък месец, в който ще могат да получат много нови знания и опит.

Близнаци

Меркурий е един от основните покровители на Близнаците. Първата половина на месеца ще бъде най-приятната за тези хора. До 18 април планетата ще бъде в Овен, което ще помогне на Близнаците да се съсредоточат върху работата и бизнеса. Представителите на този знак трябва по-често да се обръщат към своя вътрешен глас и инстинкт за помощ.

ЗА КАКВО СИ СТРУВА ДА ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Дева

Девите ще имат много нови функции през април. Можете да смените работата, да търсите нови хобита и да отворите нов бизнес. Звездите и планетите ще им дадат самочувствие и сила на волята, а във финансовия сектор си струва много. Този месец можете да правите обмяна на валута, да пазарувате, да правите скъпи покупки. Меркурий ще помогне на Девата да намери някои изгубени неща като ключове за кола, пари, банкови карти и др.

Везни

Везните имат късмет, ако отидат в командировка или са на път през целия месец. Финансовият успех очаква тези, които шофират. Астролозите горещо съветват Везните да пестят време, а не пари. Времето ще се превърне в най-важния ресурс през април. Парите могат да се похарчат за развлечения, подаръци на близки, отдих.

Водолей

Водолеят започва период, когато може спокойно да предприеме нови неща и проекти. Те могат да очакват голям успех в нови начинания. Това не означава, че трябва да забравят за старите дела и отговорности. Ако изпълните всички задачи навреме, можете да спечелите бонус към заплатата си, да получите повишение.

Риби

До 18 април включително те ще бъдат пълни със сила и енергия. По-добре е да използвате тези сили за решаване на натрупаните проблеми във финансовата и работната сфера. От 19 април Меркурий в Телец ще помогне на Рибите да успеят да популяризират нови идеи и да ги развиват. Рибите са най-креативният зодиакален знак, но през третото десетилетие на април талантите им могат да им донесат дори по-големи резултати от обикновено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама