7 причини да обичате жена Козирог


7 причини да обичате жена Козирог
Снимка: iStock/Guliver

Когато мислите за жената, родена под знака на Козирог, вероятно си я представяте с доста труден характер, която би могла да изкара извън нерви и човек със спокойствието на монах. Това обаче е доказателство, че не винаги можете да съдите един човек според неговата зодия. Истината е, че жените, родени между 22 декември и 19 януари, са известни с това, че създават едни от най-щастливите семейства и са истински пазителки на домашния уют. Ето няколко причини да бъдете благодарни, ако имате такава дама в живота си!

1. Жената Козирог знае какво прави

Ако нещо се обърка или изскочи непредвидена ситуация, няма място за паника. Винаги можете да разчитате на нея да задвижи нещата, защото в главата си тя не само има план Б, но и поне още 5 варианта. Козирозите винаги са подготвени!

2. Лоялна е към половинката

Независимо дали мъж, или жена, всички родени под този знак са хора на честта. Ако ви е дала сърцето си, вашата любима никога няма да отклони вниманието си другаде, да залитне или да попадне в неловка ситуация.

3. Когато са спокойни, Козирозите са ужасно мили

В момента, в който се почувстват сигурни и спокойни във връзката си, Козирозите стават по-мили и от козлета. Няма любов, толкова топла и радостна, колкото тази на жена Козирог. Ако сте си я спечелили, насладете й се.

4. Пази гърба на близките си хора

Ако искате стабилност, лоялност и романтика в едно, изберете жена Козирог. Тя може да донесе Ада на земята, ако някой застрашава спокойствието на любимите й.

5. Изслушва и дава добри съвети

Нуждаете се от помощ при сложен проблем или просто някой да ви изслуша, без да съди? Козирогът е вашият човек! Те бързо успяват да влязат в ситуация, не прибързват с изводите, но пък винаги дават адекватни съвети.

6. Страстна е

Ако жената Козирог, която желаете, ви е избрала, страстните й целувки ще са първата улика, че сте на прав път. Тезми дами целуват смело и опитно, сякаш правят любов, а всъщност само загатват какво ви очаква.

7. Не е материалистична

Тези жени знаят какво наистина има най-голямо значение в живота. Козирозите не се интересуват от парите, колите или дрехите ви. Разбира се, че ценят лукса, но предпочитат да си го спечелят чрез здрава работа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама