Ако обичаш човек с ТАЗИ зодия... никога не го губи


Ако обичаш човек с ТАЗИ зодия... никога не го губи
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които са незаменими. Те просто влизат в живота ни и ни променят, както нас, така и всичко около нас. Не си представяме какво ли би било, ако един ден изчезнат, просто защото те са станали неизменима част от живота ни.

Дават всичко от себе си за нас, нямат очи за други, освен за нас... с две думи - перфектните партньори! Трябва да ценим това, което ни се дава и да не го изпускаме.

Те винаги мислят първо за другия и след това за себе си. Всеотдайни са и има какво да дадат на своя партньор. Остават за цял живот, стига да си лоялен с тях.

Има една зодия, която много я бива във връзките, лоялността и истинските чувства, както и романтиката, разбира се.

ТЕЛЕЦ

Телците си имат своите остри черти, до които никой не обича да се докосва. Но кой човек няма такива? В любовта Телците са направо извадени като от филм. Обожават романтиката, имат много идеи, с които да запазят пламъчето живо и дават всичко от себе си, за да останат с един човек до края на живота си.

Не обичат да сменят партньорите просто ей така. Предпочитат дългите и смислени връзки, а ако може да е само една за цял живот - най-добре.

Изключително лоялни са и ненавиждат изневярата. За тях това е немислимо, когато обичат истински. Предпочитат да приключат една връзка, пред това да наранят така човека до себе си. В брака са много отговорни, обичат да се трудят, работят много и мечтаят за не едно, две, а понякога и цели три деца. Грижовни и отдадени родители са.

С две думи... ако имате връзка със зодия Телец, никога не изпускайте този човек. Много е вероятно да се окаже завинаги.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама