Ден за промяна за една зодия на 12 май

  • Ден за промяна за една зодия на 12 май
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Тази неделя си подарете едно изтощително препускане по магазините. Сега ви е паднало да си угаждате. Не пропускайте момента, защото скоро няма да се появи друг такъв.

Телец

Днес е време да помислите за парти или друг вид незабравимо преживяване с приятели. Не се колебайте да прилагате по-необикновени идеи за забавление, стига да не вредят на вашето здраве и това на останалите.

Близнаци

Това е момент, в който да помислите за развитието си. Може да проучите как бихте могли да повишите професионалната си квалификация или да научите чужд език.

Рак

Това е ден, в който да не робувате на планове. Правете, каквото ви хрумне на момента. Ако се появи по-амбициозна идея, я отложете за друг ден.

Лъв

Тази неделя не търсете под вола теле. Оставете другите да се оправят сами и потърсете своя начин за забавление. Отървете се от желанието да контролирате всичко.

Дева

Днес не се доверявайте сляпо на това, което чувате дори да е от близък човек. Щом не сте видели нещо с очите си - нямате сериозна причина да му вярвате.

Везни

Тази неделя е ден, в който да се поглезите. Независимо от мнението на околните имате нужда от глътка въздух и тя ви е необходима час по-скоро.

Скорпион

Днес не отхвърляйте подадена ръка. Може да не приемате всичко, което ви се предлага, но поне демонстрирайте уважение към човека отсреща.

Стрелец

Тази неделя е добър ден за това да помислите да поемете в нова насока. Каквото е било - било, но не позволявайте да затънете в миналото.

Козирог

Днес посветете на вашето самоусъвършенстване. Няма нищо лошо в това да посветите почивния ден на четене или изучаване на нова материя.

Водолей

Тази неделя споделете притесненията си с близкия ви човек. Дори да не намерите решение на въпросите веднага - със сигурност ще ви олекне и може да се окаже, че нещата не са толкова черни.

Риби

Днес е добре да приключите всички задачи, които стоят в режим "висящи" от няколко седмици насам. Може и да ги отложите, но с времето ще ви става все по-трудно да ги финализирате.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.