Дневен хороскоп за 13 май

  • Дневен хороскоп за 13 май
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Този понеделник ще се наложи да запретнете ръкави. Ако не сте в състояние да сте във върхова форма в офиса, по-добре си вземете отпуска или болничен.

Телец

Времето в душата ни не винаги трябва да зависи от времето навън. Такъв ще е и този понеделник. Дори да вали, нека в душата ви грее слънце.

Близнаци

Този понеделник е добре да помислите за здравето си. Не пренебрегвайте зъбобол, а реагирайте навреме. Колкото по-рано - толкова по-добре.

Рак

Днес бъдете реалисти. Дори в романтиката. Ако партньорът ви очаква подобен жест от вас - не се дърпайте само защото на вас не ви харесва.

Лъв

Този понеделник разчитайте само на собствените ви сили. Това важи за офиса и за въпроси, свързани с личния ви живот. Не оставяйте инициативата другиму. 

Дева

Този понеделник потърсете хубавото в себе си, а след това и у другите. Положителна настройка ще ви помогне да се справите с предизвикателствата на деня.

Везни

Този понеделник потърсете пролука за почивка. Дори да съзерцавате в нищото в продължение на няколко минути ще ви помогне да се разтоварите психически.

Скорпион

Това е ден за рязка промяна. Разкарайте от живота си всичко, което повече не може да търпите. Всяко закъснение ще ви коства много нерви.

Стрелец

Този понеделник не се стремете към съвършенството. Още по-важно е да не изисквате същото от останалите. Понякога естествените неща са най-красиви.

Козирог

Това е добър ден за бизнес идеи. Осигурете си приятна обстановка, в която да поразмишлявате над бъдещето и да начертаете смели планове.

Водолей

Днес не се влияйте от чуждо мнение или препоръки. Следвайте собствените си убеждения, дори ако само вие сте на съответното мнение.

Риби

Този понеделник бъдете стриктни към себе си. Всичко и всички останали може да почакат. Нищо няма да се получи добре, ако вие самите не се чувствате добре.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.