Дневен хороскоп за 15-ти февруари


Дневен хороскоп за 15-ти февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда в ушите ви ще звучи музика. Дори звуците да са непознати – опитайте се да се вслушате в мелодията. Това са новите звуци в живота ви, които се опитват да си прокарат път в ежедневието ви. Сърцето ви може да иска да ви поведе в една посока и не е лошо да го послушате. То най-добре знае кой човек е правилен за вас и от кого трябва да се пазите. Ще изживеете истинска любовна приказка, само ако забравите за правилата и просто се насладите на това, което ви е писано.

Телец

Понякога не е фатално да сме малко по-несериозни да отдаваме предпочитания на удоволствията. Това ще ви се случи днес. Ако може да вземете – взимайте и не му мислете много. В любовта сте отново щастливи или съвсем скоро ще бъдете, ако вече сте отворили сърцето си към другите. Не се сърдете на света за това, че вчера сте били сами на празника. Най-хубавото тепърва предстои.

Близнаци

Денят ще ви изненада със задачи извън вашата компетенция. Не претендирайте, че това не е ваша работа. Всъщност ще се справите блестящо, така че не пропускайте този шанс. В любовта трябва да се пазите от хората, които ви мислят лошо. Някой ще се опита да разруши връзката ви. А този някой е много по-близо до вас, отколкото си представяте. Бъдете много разумни и пазете любовта си от лъжи.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама