Дневен хороскоп за 16 юни


Дневен хороскоп за 16 юни
Снимка: iStock/Guliver

Какво ни чака в този прекрасен петъчен ден. Вижте зодията си...

Овен

Това е ден, в който трябва да се оставите на течението. Чужди съвети така или иначе няма да слушате. В любовта ви чака много интересен и противоречив ден. Ще трябва да гадаете чувствата на някой, който истински ви вълнува. Ще ви изпраща смесени сигнали и причината за това е, че той самият не е сигурен в чувствата си. Не се отзовавайте на всяка негова прищявка, дръжте се на ниво и пазете дистанция, за да разбере другият, че не треперите за неговото внимание. Това е правилният подход, за да разбере той дали ви иска или не.

Телец

През този ден бъдете внимателни при покупки на абсолютно нови вещи за дома ви. Най-добре отложете пазаруването за друг път. Късметът просто няма да е на ваша страна в точно това отношение. В любовта ще чуете нещо наистина голямо, което ще ви развълнува силно. Ще си промените мнението към човека до вас и то във възможно най-положителната насока. Понякога нещата не са така, както изглеждат и сте си направили прибързани изводи. В края на деня ви чака страстен завършек на вечерта.

Близнаци

Днес ще получите специална задача, не защото някой иска да ви отмъсти, а просто защото има високо доверие в способностите ви. В любовта също ви вярват и това ще си проличи точно днес. Грозна клюка ще достигне до ушите на вашата половинка, която първо ще се допита до вас, преди изобщо да и мине през ума да ви съди. По тази постъпка може да сте сигурни, че човекът до вас наистина ви обича и вярва на всяка ваша думичка. Това е голям подарък, пазете го добре!

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама