Двойките ЗОДИИ, за които любовта е НЕВЪЗМОЖНА


Двойките ЗОДИИ, за които любовта е НЕВЪЗМОЖНА
Снимка: iStock/Guliver

Всички ние търсим любовта, но е факт, че понякога оставаме разочаровани, защото половинката ни някак не ни пасва, нали? Всъщност понякога е неизбежно това да се случи. Както знаете има зодиакални двойки в астрологията, които си пасват перфектно и могат да имат много здрава връзка.

Това обаче не важи за някои други двойки, между които любовта просто е обречена. Дори да се обичат, надали връзката им ще продължи дълго време. В тези случаи проблемът не е нито във вас, нито в половинката ви, просто зодиите ви не си пасват. Днес ще ви разкрием кои са зодиите, между които любовта е невъзможна.

Ето ги и тях:

1. Скорпион и Лъв - тези две зодии имат наистина много трудни характери, което не им позволява да съжителстват заедно. Между тях често има неразбирателство, което е голяма пречка в отношенията им. Тези две зодии не са една за друга. Също така и двата зодиакални знака са изключително егоистични, което също се оказва голям проблем, защото нито едната не би пренебрегнала себе си, заради половинката си. Ако между Лъв и Скорпион все пак има любов, то това определено е едно голямо изключение, защото и двете зодии са себелюбиви, егоистични и много своенравни, това не им позволява да общуват дълго време.

2. Телец и Везни - това са две изключително различни зодии. Различията между тях са толкова много, че любовта им е просто невъзможна. Понякога противоположностите се привличат, но при тях различията са прекалено големи. Те имат различни виждания за света и различни цели. Ако Телец и Везни имат връзка, то тя съвсем скоро ще приключи, защото с времето различията им все повече започват да пречат на нормалното им общуване. Ценностните системи на тези два знака се разминават напълно, те нямат общо бъдеще и бързо стигат до този извод.

3. Риби и Близнаци - Рибите са изключително романтични хора, които търсят истинска любов. Те искат хармония и спокойствие, достатъчно им е само любимият им човек да е до тях. Близнаците за разлика от Рибите са приключенци, които имат нуждата от нови неща и различни забавления. Те не отдават огромно значение на любовта, а по-скоро просто искат да имат някого до себе си. Точно заради тези техни различия тяхната връзка няма как да просъществува. Един от двамата винаги се чувства пренебрегнат, което доста бързо ще сложи край на техните отношения. Вижданията им за любовта са прекалено различни, единият винаги ще търси приключенията, а другият хармонията и истинската любов.

4. Стрелец и Рак – ако трябва да се определят най-несполучливите комбинации между зодиите, то тази е една от първите в класацията. Стрелецът, свободолюбивият приключенец на зодиака, който иска да пътешества, да опознава нови местаи цени свободата си повече от всичко на света, няма как да съжителства с Рака, за който домашния уют, семейството и любовта са на първо място. Дори да се появят отношения между тях, те няма да просъществуват дълго, защото чувствителността на Рака ще започне да дразни Стрелеца. Желанието за свобода на стрелеца, пък, ще накара рака да се чувства пренебрегнат и нещастен. Така отношенията бързо ще достигнат до своя край.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама