Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 14 март

  • Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 14 март
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

През този ден поддържайте самочувствието си на ниво. Всеки може да критикува, но сега покажете най-добро от себе си. Бъдете глухи за чуждите забележки.

Телец

Този четвъртък се освободете поне от половината си вина, простете си. Само така можете да продължите напред и да заслужите ново начало.

Близнаци

Днес бъдете по-лоялни към партньора си. Сега е момент, в който да покажете своята съпричастност, а той има голяма нужда от това.

Рак

Този четвъртък е време да си поемете дъх, да се поглезите и да направите всичко, което би намалило напрежението от последните дни. Освен това си обещайте, че повече няма да се подлагате на подобни приключения.

Лъв

Днес ви предстоят важни срещи, от които ще произтекат важни за вас събития и последици. Дайте всичко от себе си, за да сте на ниво и да покажете професионализма си.

Дева

Днес не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които са далеч от вашата компетенция. Рискувате да се забъркате в неприятна ситуация с дълготрайни последици.

Везни

Днес не надскачайте възможностите си. Отхвърляйте извънредното натоварване. Вечерта помислете за планиране на кратка почивка.

Скорпион

Днес е важно да се опитате да се поставите на мястото на другия. Само така ще разбере истинските му мотиви и ще имате предимство. Все пак помнете, че битката не печели войната.

Стрелец

Този четвъртък посетете място в града, в което до сега не сте били. Една приятна вечеря в ресторант или посещението на галерия ще допринесат за приятното разнообразяване.

Козирог

Днес е добър ден за нововъведения. Опитайте нов метод на работа или в друга ежедневна дейност. Резултатът ще е повече от добър.

Водолей

Днес ще ви върви във всичко, свързано с административни дейности - подаване или получаване на документи. Възползвайте се от момента, за да придвижите по-бързо нещата си.

Риби

Днес не си поставяйте много задачи за изпълнение. Имате нужда от психическо разтоварване. Прекарайте по-голямата част от деня в разходки.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.