Годишен хороскоп за 2019 - Близнаци


Годишен хороскоп за 2019 - Близнаци
Снимка: iStock/Guliver

В първите дни на Новата година може да имате сериозни противоречия с ваши колеги или близки хора. Не встъпвайте в открит конфликт, тъй като сега  доказването на правотата ви няма да ви донесе нещо добро. Най-добре се оттеглете от активни действия и се посветете на изпълнението на вашите идеи. През януари особено успешни ще са представителите на творческите професии. Освен това ще имате успех при полагането на изпити. Други представители на знака може да се замислят за повишаването на квалификацията си или продължаване на образованието. Не се колебайте да се разделите с това, което ви притеснява прекалено много. Няма нужда да пазите каквото и да било което ви причинявам отрицателни емоции.

Началото на февруари е добър период за атакуването на лични цели. Ще имате възможността да получите всичко, което искате, но е добре в момента, в който почувствате психическа преумора, да спрете. Дори да имате всичко не е възможно да се възползвате от толкова много неща. Изберете само най-необходимото. Отделете време да се виждате по-често с приятелите. В здравословно отношение следете кръвното налягане. В края на месеца е възможно да има промени при планиране пътуване зад граница. Проверете всички документи които се изискват, за да няма неприятни изненади в последния момент.

Март е време, което да посветите единствено на себе си, на вашите лични желания, целия, мечти и стремежи. В живота ви може да се появи стар приятел и да ви припомни забравени ценности. Не попадайте в плен на миналото, нито пък в съжаления, но си припомнете стари случки, които днес може да са ви от полза. От 5 до 28-ми март планетата ви господар Меркурий е ретрограден. В този период не предприемайте нищо ново, бъдете внимателни при запознанства, избягвайте закупуването на техниката. Дългите пътувания също не са препоръчителни, проявявайте максимална бдителност при пътуване пресичане на улицата.

През април не предприемайте никакви сериозни действия, нито в професионален, нито в личен план. През периода външни събития ще влияят върху развитието на нещата, така че не залагайте прекалено големи надежди на това което се случва. Сега не е моментът да сменяте работата. Някои представители на знака може да преживеят раздяла в личен план. Ако в здравословно отношение не се чувствате добре не отлагайте посещението при лекар и не се самолекувайте.

Май е добро време за смяна на работата особено за онези от вас, които отдавна са прегорели на работното си място. Не се колебайте да търсите тази дейност, която ще ви осигури достатъчно финансов комфорт.  Стар познат може да поиска нещо което ви е дал. Не съжалявайте за загубата, защото много скоро пък вие ще получите своето в отговор на това, което сте дали преди време. Месецът не е подходящ за започването на нова връзка. Ако вече имате отношения са възможни разногласия с партньора.

През юни онези от вас, които са студенти може да имат трудности с обучението или препятствия при полагането на изпит. Пътуване зад граница не е препоръчително. В този период не правете рискови финансови вложения и бъдете изключително внимателни при партньорството ви с чуждестранни колеги. През този месец не предприемайте и пътувания надалеч.

рози

От началото на юли започва вторият ретрограден период на вашата планета господар Меркурий. Това е добро време да се върнете назад и да поправите някои грешки или да довършите дела, за които не ви е оставало време. Може да организирате събиране на роднини или приятели, с които не сте се виждали отдавна.

През август ще сте изпълнени с енергия, но активността ви може да направи лошо впечатление на околните. Не бъдете прекалено настойчиви и спазвайте границата на доброто поведение. Бъдете внимателни в изказа си, тъй като ваши думи може да наранят колеги или близки. Вашата сдържаност ще е най-важното и качество през този месец. Не се изкушавайте да влизате в заговори или в интриги. 

Септември ще ви посрещне с много приятни изненади, най-вече свързани с подобряването на доходите ви. Скоро след това ви очаква приятно романтично приключение. През този месец ще си наваксате и ще бъдете възнаградени за всички трудности от последните седмици. Не се колебайте да се разделите с всичко ненужно в живота си - това важи, както за вещи така и за отношения.

Октомври започва благоприятно за личните ви отношения. Възможно е началото на бурна любовна връзка. Съдбата е на ваша страна и нещата ще се случват точно, както сте си ги представяли. В средата на месеца обърнете повече внимание на работата си, тъй като заради сърдечните емоции може да изпуснете някои важни срокове. Краят на месеца ще ви подари дни на истинско щастие, за което мнозина мечтаят

Ноември ще ви даде възможност да си поемете дъх. Ще имате не малко поводи за радост и празнуване. В средата на месеца ще сключите важна сделка, която ще ви осигури по-щастливи дни с близките и семейството. Бъдете внимателни с новите приятели, които ще са привлечени от доброто ви положение. Доверете се на собствения ви усет за хората и не се поддавайте на суетата.

Декември ще бъде решаващ за онези представители на знака, които все още не са открили своята половинка. Случайно запознанство може да се превърне в една истинска любовна история, която да стопли душата ви в студения месец. Няма да сте сами за празниците и дори нещо повече - ще имате всичко от което ще се нуждаели.

През 2019 година Меркурий ще е ретрограден три пъти:

от 5 до 28 март;

от 8 юли до 1 август;

от 31 октомври до 20 ноември.

През това време не е препоръчително започването на нови проекти, закупуването на всичко, свързано с информация, както и средства за придвижване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама