10 лесни стъпки за постигане на целите


10 лесни стъпки за постигане на целите
Снимка: iStock/Guliver

Искате ли да успеете? Вижте тези 10 лесни стъпки от life coach-а (водач в живота) Лорън Зандер, които ще ви помогнат да пресечете финалната линия на вашите цели за нула време.

1. Бъдете конкретни и знайте какво точно искате. Дали ще е мъж, работа, дреха... винаги бъдете ясни, стегнати и сигурни в мечтата си.

2. Вярвайте, че го заслужавате. Премахнете всички страхове и съмнения, че не сте в състояние да получите това, което искате.

3. Бъдете колкото се може по-безпогрешни в спазването на обещанията към себе си и към другите. Бъдете честни към себе си и към другите. Това е начинът да запазите самоуважението си и да увеличите вашата сила и влияние.

4. Създайте страхотни отношения с възможно най-много хора. Правете им услуги, ласкайте ги и след време те ще ви се отблагодарят.

5. Поемайте рискове. Не се страхувайте от непознатото и несигурното. Винаги "убивайте пилето" във вас. Когато преодолеете страховете си, ще може и да постигнете това, което наистина искате и ви прави щастливи.

6. Казвайте истината. Не бъдете изкуствени. Не се продавайте, защото искате да ви харесват. Бъдете истинска. И ако не харесвате себе си, знайте че може да се промените и развиете в това, което искате да бъдете. Това е ваша работа.

7. Когато нещата не се получават, е ОК да ги оставите. Когато позволите нещо да си отиде, нещо друго ще дойде на негово място, затова е добре да сте честни със себе си.

8. След като сте постигнали нещо голямо и важно, винаги се насочвайте към следващата си мечта. Хората забравят да правят това и след това мислят, че техните мечти умират, но истината е, че вие сте постигнали вашата цел, а сега имате нужда от нова.

9. Не наранявайте други хора. За да постигнете целта си, не означава, че някой друг трябва да страда. Бъдете мили и скромни, тъй като това е изключително важно, за да постигате това, което искате в живота.

10. Никога не спирайте да сте любящи и мили с всички около вас. Вашият чар, умение да се радвате и на малките неща са важни, за да постигате целите си. Не позволявайте да се превръщате в мрънкало. Винаги знайте кога се оплаквате и спрете. Това не означава, че трябва да се преструвате, че сте щастливи, когато не сте, а да казвате истината и да обичате живота си. Вашето отношение е толкова важно.

 

Източник: marieclaire.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама