Хороскопът за 23 септември: Дайте воля на въображението си

  • Хороскопът за 23 септември: Дайте воля на въображението си
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 23.09.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Този понеделник няма да имате пълно съгласие с околните. Не го превръщайте в драма, а намерете начин как да представите мислите така, че другите да ги разберат и приемат.

Телец

Днес ще трябва да се ограничите само до най-необходимото. Финансовото ви състояние не е такова, че да можете да си позволите капризи или разхищение.

Близнаци

Този понеделник не позволявайте на никого да злоупотребява с вас. Ако нямате ресурси да помогнете - просто не го правете.

Рак

Този понеделник се въздържайте от взимането на окончателни решения. Все още има твърде много детайли, които са ви неизвестни. Изчакайте да получите цялата необходима информация, за да можете да вземете правилното решение.

Лъв

Днес няма да можете да си обясните нещата, които се случват около вас, нито пък ще можете да разберете причините. Най-добре ще е и да не се опитвате, а да оставите събитията да се развиват сами, без ваша намеса.

Дева

Този понеделник дайте воля на въображението си и оставете мисълта ви да лети на където поиска. Запишете прозренията си.

Везни

Днес внимавайте какво говорите пред хора, които не познавате особено добре или не сте сигурни в отношението им към вас. Както добре знаете, не всички хора са добре настроени към вас, затова бъдете предпазливи.

Скорпион

Този понеделник не трябва да се самозалъгвате по никакъв повод, а напротив да бъдете максимално честни пред себе си и хората около вас. С искреност ще постигнете много повече, отколкото с дребни и дори невинни лъжи.

Стрелец

Този понеделник внимавайте много за постъпките си. Може да се окаже, че твърде свободно се разпореждате с нещата и хората около вас. Много е вероятно на по-късен етап да съжалявате за постъпките си.

Козирог

Този понеделник трябва да се вслушвате в това, което ви говорят хората и не само да се вслушвате, а и да се опитате да чуете и неизреченото с думи. Може би някой се опитва да ви предупреди по някакъв начин.

Водолей

Днес основните ви проблеми ще са от финансов характер. Това не е нещо необичайно, но както винаги ще предизвика раздразнение. Не се отчайвайте ще настъпят много по-добри времена в това отношение.

Риби

Този понеделник не потъвайте прекалено надълбоко в мислите си. Радвайте се на живота такъв, какъвто е и благодарете, че нямате по-сериозни проблеми.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.