Как отблъсквате Единствения според зодията


Как отблъсквате Единствения според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме някакви страхове и защитни механизми, които се проявяват ненадейно. Често в желанието си да създадем перфектна връзка, успяваме да отблъснем човека до себе си. А най-лошото от всичко е, че сами не го осъзнаваме. Ето как всяка една зодия успява неусетно да изплаши и отблъсне любимия си.

Овен

Отблъскваш Единствения с предпазливостта си. Бягаш от задълбоченото обвързване, към което се стреми половинката си. Всичко във връзката е наред, докато не се почувстваш твърде удобно в нея. Докато се опитваш да бягаш в надеждата си да те последват, оставаш сам.

Телец

Никой няма право на грешка. Когато се влюбиш, обичаш много силно. Като цяло си перфектната половинка – всеотдаен, отзивчив, обичащ. Но една грешка в поведението на половинката може да прекрати връзката. Не бъди перфектен във връзката си и не очаквай това и от другия.

Близнаци

Отблъскваш с постоянните си обяснения. Искаш любимия да знае всичко за теб, какво искаш, за какво мечтаеш, какви са плановете за бъдещето ти. Задължаваш човека до теб да научи всичко, с което го изтощаваш, започва леко по леко да се отдръпва.

Рак

Не бива да казваш на хората как трябва да се чувстват. Успяваш да изплашиш всеки, който е останал за по-дълго. Усетиш ли, че се сближавате, започваш да налагаш мислите и чувствата си. Това губи личната идентичност и плаши хората, които рано или късно си тръгват.

Лъв

Опитваш да контролираш неща, които не трябва да бъдат контролирани. Никой не обича заповедите на мама, така че остани любовник, а не настойник.

Дева

Отблъскваш другите като първо правиш същото със себе си. Когато започнеш една връзка и щастието циркулира във вените ти, търсиш причина за това щастие. Намираш хиляди причини според, които тази връзка не е редна и трябва да спреш веднага.

Прочетете останалите ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама