Как ще се отрази новолунието в Лъв на всяка зодия


Как ще се отрази новолунието в Лъв на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

В астрономията "новолуние" означава, че Луната е в унисон със Слънцето и е почти невидима за Земята. Има 12 нови луни годишно, всяка от които е в различен зодиакален знак.

Новолунията са чудесни за стартиране на нещо ново и задаване на вашите намерения. Лъвът е един от знаците на огъня, така че бъдете смели, заемете централната сцена и блестете. Новолунието в Лъв се фокусира около забавленията преди лятото да свърши, но това е и чудесно време за саморефлексия в зодиака. Ето какво означава новолуние в Лъв за всеки зодиакален знак.

Овен

Изглежда забавлението ще е в ума ви този месец, както романтично, така и творчески. Късметът ще е на ваша страна. Защо да не използвате тази положителна линия за свързване със семейството и приятелите?

Телец

Този месец може да бъде важен за връщане към корените ви. Сега е моментът да помислите за любимите си хора и за подобряване на семейния живот. В крайна сметка няма място като дома.

Близнаци

Август е чудесно време да се съсредоточите върху вашите контакти - което е чудесна новина за общителните Близнаци. Може да се окажете по-търсени от обикновено. Използвайте времето пълноценно - колкото повече комуникирате, толкова по-добре.

Рак

Раците са склонни да се чувстват най-добре, когато животът у дома е щастлив и подреден. Така че периодът е подходящ да подредите спестяванията и притежанията, но и да преоцените какво е важно за вас на лично ниво.

Лъв

Август е идеалното време да започнете да мислите занапред и да си поставяте цели - било то в личен план, на работа или извън нея. Ако искате да експериментирате с външния си вид, сега е чудесен момент да го направите.

Дева

Вашият сезон наближава, така че докато чакате, защо не отделите това време, за да се отпуснете малко. Използвайте август за размишления, това ще ви настрои добре за следващото новолуние.

Везни

Свързването с приятели може да бъде ключово, така че дайте приоритет на социалното време - в крайна сметка за това е лятото. Везните обичат симетрията, затова ако чувствате, че сте се отдалечили от определени хора, сега е моментът да постигнете баланс.

Скорпион

С новолунието в Лъв си струва да влагате енергия в работата и бъдещето си. Потърсете възможности да се развивате и да се концентрирате върху професионалното си представяне. Всичко ще се изплати

Стрелец

Завладяването на света около вас е целта ви в сезона на Лъва. Независимо дали става въпрос за забавления, пътувания, или да правите неща по-близо до дома. Опитайте се да вземете всичко, което този момент може да ви предложи.

Козирог

Партньорствата са ключови за Козирозите този месец. Отделете малко време, за да разрешите всякакви конфликти с близки хора. Всичко трябва да тече по-добре, когато го направите и най-вероятно ще ви сближи.

Водолей

Нещата се активизират в любовен план през този период. Влагайте допълнителни усилия да прекарвате качествено време с близките си хора.

Риби

Изглежда този месец е подходящ да направите бъдещи планове за всички области в живота си - било то за вашата кариера, за тялото ви или за хората, които държите близо до вас. Действайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама