Каква съпруга си според зодията ти


Каква съпруга си според зодията ти
Снимка: iStock/Guliver

Вижте каква съпруга сте според зодията ви.

Овен

Съпругата на Овен не умее да показва чувствата си вербално. Вместо това тя показва любов чрез жестове. Понякога е малко груба и крайна, което я кара да изглежда студена, но съпругът й знае колко чувствителна е тя и това е, което обича.

Телец

Съпругата Телец е като лук, тя е човек, когото трябва да разкривате малко по малко. Тя изисква търпение и разбиране. Разберете, че никога няма да бъде първата, която ще ви каже, че ви обича. Тя никога няма да покаже обич. Това не е начина, по който тя работи. Но ще покаже любовта си в трудни моменти и тогава съпругът й ще се почувства най-обичания на света.

Близнаци

Съпругата Близнаци е най-подкрепящия човек. Тя винаги ще насърчава съпруга си да поема рискове. Независимо дали се окаже добро или лошо, тя стои зад него. Тя почита сватбените обети и наистина ще остане през всичко това. Ако има едно нещо, в което е добра, то това е намирането на решения. Тя гледа на брака като нещо, което не винаги ще бъде лесно, но винаги си заслужава. Защото дори когато съпругът е труден и тя е ядосана, тя все още ще се събужда всяка сутрин до него и ще бъде благодарна.

Рак

Съпругата Рак е тази, която помни всичко. Тя носи сърцето си в ръка и обича с цялата любов, която се намира в него. Тя е човек, който иска да види най-доброто в хората, но също така има остра преценка, че може да види какъв наистина е даден човек. Това, от което се нуждае в съпруга си, е човек, който има стойност и я оценява и не я приема като даденост, защото има толкова много хора в живота си.

Лъв

Съпругата Лъв е човек, който процъфтява, когато я подкрепят, обичат и й се възхищават. Докато децата може и да не й благодарят през цялото време, то съпругът й я оценява и цени. Заедно тези двама са двойка на силите, подкрепящи и насърчаващи се един друг и постоянно изграждайки другия човек, за да постигнат всичко, до което могат да достигнат. Тя е човек, който се гордее, че работи по проблемите и заедно със съпруга си излиза от тях, по-силни от преди.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама