Какво те чака според ЗОДИЯТА в седмицата 18-24 септември


Какво те чака според ЗОДИЯТА в седмицата 18-24 септември
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица ни носи много новини. Ето какво ни чака според зодията в периода 18-24 септември. Може да се изненадате...

Овен

Това е седмица, в която е добре да се съсредоточите максимално. Съдбата ви предоставя неповторими шансове за професионално развитие, особено за онези от вас, които се занимават с наука или компютърна дейност. Заедно с радостта от успеха ще ви съпътства и повишаване на отговорностите, но няма как... В личния живот не всичко ще върви по мед и масло, но доброто настроение и шегите ще са напълно способни да се справят с всякакви трудности сега. През почивните дни може да ви се наложи да поработите, но тази дейност ще бъде напълно добловолна от ваша страна, така че няма да ви натовари отрицателно. Все пак се постарайте да си легнете по-рано вечерта в неделя.

Телец

Това е седмица е предназначена за творчество. Дори да имате най-строгата професия свежите идеи и „кривването“ от правия път. Постарайте се всичко, което правите да бъде съгласувано и прозрачно, за да не може да бъдете критикувани или атакувани по-късно. Още в петък ще може да се гордеете със себе си. Бъдете много отговорни във всяка своя постъпка. Обяснявайте надълго и нашироко защо и как искате да предприемете дадени действия.

Близнаци

Общуването през тази седмица ще бъде най-успешно с хора, които познавате отскоро. Ще бъдете разкъсвани от желанието да ги опознаете по-добре, но и да действате съвместно с тях. Оставете си повече време вечер за размисъл и анализи. Ако нещо ви притеснява не го игнорирайте. Дори може да си запишете притеснителниет моменти, за да се върнете към тях по-късно. Моментът е и подходящ за пътувания, решени в последния момент. Все пак заложете на добре познати места и хора, с които настроението е гарантирано. В здравословно отношение не подценявайте смяната на времето и настинките.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама