Кое е вашето духовно животно според зодията


Кое е вашето духовно животно според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има духовно животно, с което се чувства дълбоко свързан. Нашите качества и нагласата ни към предизвикателствата на живота, отношенията с другите и средата, в която се развиваме, могат да бъдат доста сходни с начина, по който животните се справят със същите неща. Ето и кое е вашето духовно животно според астрологията!

Овен – Тигър

Понякога може да изглеждате доста страшно в очите на околните. Силни сте по характер и знаете какво искате. От друга страна сте благонадеждни партньори и добри приятели. Духовното ви животно е тигър, защото той с ловкост, хитрост, а понякога и с ярост постига нещата, които си е наумил.

Телец – Делфин

Лесно осъществявате контакт с хората, защото сте щедри, искрени и надеждни. Обичате да сте независими, но също така нямате нищо против да прекарвате цялото си време с хора, защото имате висок праг на търпение. По някаква причина делфините споделят особена връзка с хората и са много приятелски настроени с всеки срещнат.

Близнаци – Октопод

Известно ви е, че имате поне две лица. Едната ви страна е щастлива, позитивна и иска всички останали да се чувстват добре, докато другата е тъмна и емоционална. Понякога сами се обърквате в желанията си. Подобно на октопода, рязко променяте поведението си към околните и никога не е сигурно точно кое лице ще покажете.

октопод

Рак – Куче

Грижата за другите е нещо, което ви идва отвътре. Чувствате се длъжни да помагате и да раздавате любов. Склонни сте да сте супер емоционални и да драматизирате дори дребни случки. Може би точно затова кучето е вашето духовно животно!

Лъв – Паун

Вие сте много самоуверени личности. Доверието е най-добрата ви черта и е невъзможно хората да устоят на чара ви. Паунът, досущ като вас, обича да се перчи и да демонстрира красотата си.

Дева – Мечка

Вие сте супер организирани и перфекционисти по природа. Ставате доста нетърпеливи, когато нещата не вървят по начина, по който сте планирали. Обичате да се грижите за другите и често поставяте тях и техните нужди пред собствените си. Точно като голямото мече сърце.

мечка

Везни – Слон

Вие сте заклет фен на баланса. Оценявате високо всички неща, свързани с изкуството, страстта и любовта. Обичате и вниманието? Със сигурност. Слоновете са много подобни на вас - обичат да са център на внимание, но не прекалено.

Скорпион – Котка

Можете бързо да разгадаете нечия душа и да си направите изводи за човека. Вие сте потайни и склонни да поставяте стени, докато не се почувствате достатъчно комфортно с някого. Но отпуснете ли се – показвате неподозирана нежност и любов, точно като котките.

Стрелец – Вълк

Вие обичате хората, независимо дали имате сходни интереси или не, готови сте да помогнете в борбата им, да поведете личните им битки, за които не им стига смелост. Знаете как да бъдете верен приятел и имате невероятна сила на духа! За съжаление, не сте овладели изкуството на споделянето и предпочитате сами да изживявате трудните си моменти.

вълк

Козирог – Лъв

Вие сте роден лидер! Отговорни, амбициозни, понякога дори с доста агресивен подход – досущ като Царят на джунглата. Да бъдете емоционално резервирани е ваша запазена марка. Знаете как работи властта и използвате това знание в своя полза.

Водолей – Маймуна

Да, вие сте като истински шимпанзета! Интелигентността е едно от най-добрите ви качества, но често я криете, правейки се на шут, сякаш искате да сте "над нещата". Понякога сте склонни да бъдете ексцентрични и непостоянни в решенията си.

Риби – Бухал

Обичате да говорите много, да споделяте мъдрост. Интимните, дълбоки разговори са "вашето нещо" и вие искате хората да се учат от вас. В главата ви има толкова много информация и понякога хората даже не знаят как да ви отговорят.

бухал

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама