Кои зодии се възстановяват най-бързо след раздяла


Кои зодии се възстановяват най-бързо след раздяла
Снимка: iStock/Guliver

Разделите са сложно нещо. И често минава време, преди да започнете отново да живеете пълноценен живот. Колко време ще ви отнеме да се възстановите след раздяла зависи главно от продължителността и интензитета на връзката, но има някои зодии, които успяват за рекордно кратко време да забравят партньора си и да продължат напред. На други пък им отнема години, за да допуснат нов човек до себе си.

Ето кои зодии се възстановяват най-бързо след раздяла:

1. Водолей

(20 януари - 18 февруари)

Водолеите дори не поглеждат назад. За тях, когато една връзка е приключила, нищо не може да се направи. Те ще ви обичат, докато сте заедно, но след това ще забравят бързо за вас.

2. Близнаци

(21 май - 20 юни)

Близнаците са известни като големи флиртаджии. Да, те ще се разстроят заради раздялата. Но бъдете сигурни, че бързо ще избършат сълзите си и ще се върнат на сцената, за да намерят следващата си жертва.

3. Телец

(20 април - 20 май)

Един Телец ще преодолее бързо раздялата, защото, честно казано,  няма време да страда. Обича да запълва времето си с продуктивни дейности. Можете да изберете да бъдете в живота му или да го гледате как работи около празното пространство, което сте оставили зад себе си.

4. Козирог

(22 декември - 19 януари)

Козирогът ще се разстрои за определен период от време. Тогава ще реши да бъде обективен за случилото се и да продължи напред. Това го прави доста неустоим, защото показва на останалите, че няма нужда от тях.

5. Рак

(21 юни - 22 юли)

Раците имат толкова голямо чувство за хумор, че могат да заблудят всички, че са добре. Истината е, че имат нужда от време, за да се възстановят от раздялата, но ще го направят с чувство за хумор и забавление.

6. Овен

(21 март - 19 април)

Един Овен ще ви преодолее, като се хвърли да се самоусъвършенства. Така че, технически бързо преодолява раздялата, но се захваща с нещо, което му отнема много повече време.

7. Риби

(19 февруари - 20 март)

Рибите знаят разликата между нужда и инвестиция. Може да им отнеме малко повече време, за да преодолеят сърдечния удар, защото те влагат толкова много във връзката. Но след като раната е излекувана, знаят, че могат да предложат на някой друг много повече, защото някой друг ще знае как да ги оцени.

8. Стрелец

(22 ноември - 21 декември)

Стрелецът ще се държи така, сякаш е преодолял раздялата дълго преди всъщност да е. Ще изглежда добре отвън, но вътрешно ще преминава през всеки детайл. След като се запита "Какво направих грешно?" и "Какво мога да направя, за да продължа напред?", ще се върне по-добър от всякога.

9. Дева

(23 август - 22 септември)

На Девата ще й отнеме малко повече време, за да преодолее раздялата, защото го чувства като лична атака срещу собствената й преценка. След това ще преосмисля защо й е отнело толкова време, за да преодолее раздялата. Класически мислител.

10. Лъв

(23 юли - 22 август)

Лъвът ще се хвърли в кариерата си по време на раздяла. Ще работи и ще работи, докато всичко, което се опитва да не усеща, ще се пръсне вътре в него. Изглежда сякаш бързо се разпада, но това е само защото потиска емоциите, които толкова искат да излязат на преден план.

11. Скорпион

(23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите са господари на студеното рамо. Те ще игнорират болката. Това е така, защото не могат да се справят с преминаването през някого, докато той е наоколо. Освен ако въпросният човек не живее далеч или се движи в различни кръгове, Скорпионът вероятно ще почувства, че част от него е наранена, винаги когато види бившия си любим.

12. Везни

(23 септември - 22 октомври)

Не е изненада, че Везните са последни от този списък. Те ще страдат дълго след раздялата, просто защото са вярвали, че това е човекът, с когото са готови да прекарат остатъка от живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама