3-те зодии, които обичат да причиняват болка в любовта


3-те зодии, които обичат да причиняват болка в любовта
Снимка: Istock/Guliver

Има хора, които изпитват удоволствие, когато виждат болка в очите на другите. Манипулациите и играта с чувства са им вродени "качества" и те боравят наистина добре с тях. Ето и кои са 3-те зодии, които се наслаждават, когато някой страда.

Овен

Овенът обича да си играе на "гоненица" в любовта, но ако се почувства застрашен или нежелан, бързо се превръща в емоционален садист. В момента, в който усети, че чувствата ви по него гаснат и сте на път да се разделите, той ще се опита да ви смачка психически, само за да излезе победител от ситуацията.

Водолей

Водолеите са известни с това, че си падат по нетрадиционното, но понякога желаят твърде силно да ви превърнат в "различен". Те обичат човека до себе си не заради самия него, а заради това, което би могъл да стане под тяхно влияние. Обичат да си играят с ума на партньора, вкоренявайки му комплекс за малоценност, но по един много "нежен" начин.

Близнаци

Близнаците са сговорчиви, приказливи и омайват само с няколко думи. Но двойствената им натура често ги кара да дават смесени сигнали с цел влюбване и по-лесна манипулация. Не е изключено само за няколко часа човекът, роден под този знак, да ви покани на сватба като официална половинка, а след това да ви каже, че има нужда да се среща и с други хора.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама