ЛЮБОВЕН ден за 4 зодии в хороскопа за 19 април


ЛЮБОВЕН ден за 4 зодии в хороскопа за 19 април
Снимка: Thinkstock

Овен

Това е ден, в който може да направите много за физическата си форма. Сега е най-подходящото време за това да започнете по-усилени физически занимания. Спортът ще се отрази добре не само на фигурата ви, но и на настроението.

В любовта също ще трябва да се потрудите. Пред вас ще изникне трудност, с която сами ще трябва да се справяте и то сами, защото партньорът ви няма да ви вярва. Докажете правотата си и не се ядосвайте, а разберете безпочвените обвинения.

Телец

Днес някой може да си позволи да коментира връзката ви. Тя може да има своите особености, но това е нещо, което засяга единствено вас и партньора ви. Щом се чувствате добре значи всичко е наред и не сте длъжни да давате никакви обяснения.

Като оставим това настрана, НЕобвързаните ще се радват на изключително голямо внимание от страна на противоположния пол. Ще имате много кандидати, но ще трябва да се спрете на един. Избирайте с разума си, не със сърцето.

Близнаци

През този ден ще откриете важна истина за себе си. Човек се преоткрива непрекъснато. Много е важно да не се обвинявате, че не сте забелязали това по-рано. Всичко идва с времето си и точно когато е необходимо. В любовта...

... за ВСИЧКИ зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама