ЛЮБОВЕН хороскоп за май 2019


ЛЮБОВЕН хороскоп за май 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Пролетните емоции на месец май ще са предпоставка с половинката най-накрая да постигнете хармония помежду ви. Около средата на месеца се очаква взаимоотношенията ви да поемат в съвсем нова посока с много романтичен потенциал.

Телец

Замисляли ли сте се, че е крайно време да въведете промени по отношение на домакинството и битовите задачи? За някои Телци май ще бъде низ от кардинални промени, което съвсем не изключва и евентуално раздяла. Като цяло ще се радвате на особено активен социален живот.

Близнаци

Пролетна романтика с мирис на люляк и слънце очаква родените под знака на зодия Близнаци. Ще се радвате на много приятни мигове и внимание от страна на партньора. Ако сте имали известни колебания, то през май със сигурност ще се почувствате специални.

Рак

Време е за пролетна равносметка! Обвързаните представители на зодията ще успеят да постигнат компромиси помежду си. Ще си изясните какво е добро за връзката ви и от какво се нуждае всеки от вас по отделно.

Лъв

Трябва да положите наистина неимоверни усилия в подобряване на комуникацията с половинката. Ако успеете да се справите с тази нелека задача, партньорството ви ще се задълбочи. Има светлина в тунела, но за да я достигнете трябва да започнете да говорите ясно и открито, без скрит сарказъм и шикалкавене.

Дева

Ако до този момент сте изпитвали някаква несигурност по отношение на връзката ви, то тя ще изчезне. Може би през последните няколко седмици е имало трудности или неразбирателства между вас и половинката във финансово отношение, но това ще остане зад гърба ви.

Везни

Ако успеете да стоите настрана от клюките и "приятелите", които все ви дават любовни съвети, ще успеете да завършите месеца все още с партньор до себе си. Постарайте се повече да възвърнете страстта в спалнята.

Скорпион

Положителни събития по отношение на любовта ще настъпят и за Скорпионите. Не е изключено пролетта да подтикне някои от вас да обсъдят с половинката си идеята за бебе. Не премисляйте чак толкова нещата, защото в главата ви винаги изглеждат по-страшно от колкото са всъщност.

Стрелец

През този месец ще имате повече време, желание, а и възможност да споделяте с любимия човек. Ще се чувствате задоволени по всякакъв начин. Бъдете отворени за неочаквани пътувания, които ще ви създадат незабравими спомени.

Козирог

Най-накрая вашата половинка ще разбере вашите вдъхновени мисли или мечти и ще ви окаже своята подкрепа. След средата на месеца, ще имате повече възможности за нови контакти и срещи с приятели.

Водолей

През месец май някои представители на зодията може би ще бъдат изправени пред край на връзка или брак. Тези полюсни варианти зависят само и единствено от вас и това колко сте открити пред самите себе си.

Риби

Ще трябва да положите усилия във връзката си, за да балансирате любовните сътресения. Не се срамувайте да задавате въпроси и не се затваряйте в себе си, ако отговорите не са по вкуса ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама