ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп за 10-11 февруари


ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп за 10-11 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Бъдете подготвени, защото Купидон се е прицелил в някои зодии.

Овен

Не се съмнявайте в себе си и изборите, които правите. Ако сте решили, че е дошло време да проведете сериозен разговор с половинката, този уикенд е доста удачен момент.

Телец

Венера е на ваша страна и ви помага да намерите баланс. Потопете се в лукс с ароматни свещи, вана с балончета, секси бельо и се „гмурнете” в любовни приключения.

Близнаци

Не се чувствайте длъжни да правите неща, които не искате. Изглежда, че този уикенд Купидон ви е забравил и предпочитате да прекарате времето вкъщи или с приятели, в което няма нищо лошо.

Рак

Имате нужда от "доказателства" в любовта. Желанието на неомъжените да минат под венчилото расте главоломно, а обвързаните Раци ще се ще си мечтаят за гръмки обяснения в любов.

Лъв

Не планирайте твърде много неща този уикенд, защото имате нужда от повече спокойствие и релакс. Домашно приготвена вечеря и хубав филм е чудесен план за събота вечер.

Дева

Имате нужда да се върнете към стари спомени и чувства. Разглеждайте снимки, слушайте любими песни – това определено е ви презареди.

Везни

Меркурий ще ви донесе емоционален комфорт и много страст през този уикенд. Не се съпротивлявайте, а се насладете на момента!

Скорпион

Има вероятност да се чувствате сякаш нещата не вървят добре в любовен план, защото липсва динамичност. Не се отдавайте на размисли и не взимайте прибързани заключения.

Стрелец

Вие сте истински щастливци! Доволни сте от любовния си живот, чувствате се спокойни и уверени. Покажете това на човека до вас.

Козирог

Много сте раздвоени – част от вас ще търси конфликта, но другата половина ще иска да живее в мир. Владейте си нервите.

Водолей

Този уикенд няма да ви зарадва с кой знае какви любовни преживявания. Отдайте се на работата и близките си.

Риби

През почивните дни вие ще бъдете вдъхновението и подкрепата за вашия партньор. Ще може да му помогнете да се справи с всякакви житейски препятствия с правилния начин на мислене.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама