Любовен хороскоп за октомври 2019


Любовен хороскоп за октомври 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този месец ще донесе емоционално и сексуално удовлетворение за родените под знака на Овена. Освен това, може да очаквате финансови постъпления, които да открият много нови възможности пред вас като двойка.

Телец

Октомври ще изисква от вас да погледнете дълбоко в себе си, но истината е, че това е единственият начин да превърнете желанията сии в реалност. Сблъсъците в любовния ви живот вероятно ще намалеят или поне няма да са толкова ожесточени, благодарение на комуникационните ви умения.

Близнаци

Близнаците трябва да погледнат в нова посока или да променят своите високи очаквания. Едно е сигурно – месец октомври ще бъде изпълнен с възможности както за флирт, така и за потенциални връзки. Въпросът е за какво „имате очи“ и за какво копнее душата ви.

Рак

Работете върху приемането на вашите желания и след това ги споделете с половинката, за да можете да ги осъществите. Октомври е свързан пряко със самоприемане и грижа за себе си, за да може да постигнете хармония и щастие във всеки аспект на живота си.

Лъв

Добре е да отделите време за себе си, но не забравяйте да общувате с партньора, така че нуждата ви от усамотение да не бъде сбъркана с незаинтересованост. Вашата животинска страна ще си проличи през втората половина на месеца, когато ще имате нужда от много страст.

Дева

Може и да предпочитате да сте извън центъра на събитията, но октомври изисква от вас да станете по-смели, за да извлечете някакви диивденти в любовен, а и не само, план. Вашата управляваща планета, Меркурий, започва своята прословута ретрограда този месец, но нека това не ви притеснява, защото периодът ще бъде благосклонен към вас.

Везни

Първите дни на новия месец ще бъдат доста емоционално наситени за родените под знака на Везни. Ще имате нужда от близост, доверие и разбиране, които ще получите от партньора. Въпросът е дали сте готови да дадете същото в замяна.

Скорпион

Скорпионите са във вихъра си, показвайки на всички колко чар, мистерия и еротика се крие в душите им. Всички ще бъдат пленени от вродената им харизма, но нека представителите на зодията не забравят да предпазят собственото си сърце. Все пак, колкото и недосагаеми да изглеждат, Скорпионите са чувствителни и раними.

Стрелец

Какво да очакват Стрелците от носталгичния октомври? Горещ секс, разбира се. За представителите на зодията забавленията в спалнята са най-добрият начин да преборят всички меланхолии и лоши настроения, които ги атакуват.

Козирог

В любовта се движите с темпото, което е най-подходящо за вас, затова не се опитвайте да изпреварвате събитията, ако не сте сигурни в чувствата си. Освен това, октомври носи професионални възможности, което е истинският ключ към сърцето на Козирог.

Водолей

От ведрото ви настроение няма и помен в началото на месеца. Ще се чувствате потънали в емоции, при това не особено жизнерадостни. Не е изключено в живота ви да се появят призраци на бивши гаджета, с които съвсем нямате желание да се срещате.

Риби

Не се опитвайте да се вписвате в социални рамки, особено по отношение на любовта. Доверете се на шестото си чувство и ако не се чувствате готови за конкретни стъпки във връзката, просто не се насилвайте, а поговорете с партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама