Любовен седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември


Любовен седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември
Снимка: iStock/Guliver

Това ви очаква в любовен план тази седмица.

Овен

През тази седмица не се затваряйте в себе си. Това със сигурност няма да се отрази добре на връзката ви. Проблемите се решават с диалог и готовност да такъв. Не подценявайте партньора си. Той има доста добри идеи за това как да разнообразите ежедневието си и да направите връзката си по-интересна и качествена.

Телец

През тази седмица може да имате някои противоречия с партньора ви. Той или тя сякаш е окупирал процеса на взимане на решения във връзката ви. Помислете дали не сте се отдръпнали от тази отговорност преди да се сърдите. Направете първите крачки към промяната внимателно и с приятни предложения за прекарването на почивните дни.

Близнаци

През тази седмица ви очакват срещи с интересни хора, които може да внесат дисбаланс в отношенията ви с постоянния партньор. Онези от вас, които са самостоятелни ще имат голям избор за разнообразяване на последните дни от лятото. Все пак си поставете някакви спирачки, защото може да се объркате от толкова много предложения и накрая да останете сами.

Рак

През тази седмица трябва да вземете важно решение, свързано с връзката ви. Ако ситуацията не ви удовлетворява, не бива да мълчите за това. Все пак не очаквайте, че всичко ще се развие по начина, по който си го представяте. Ще се наложи да направите някои отстъпки и да приемете част от условията на другата страна.

Лъв

През тази седмица ще се наложи да поемете по-голямата част от отговорностите у дома. Има и такива моменти и не си мислете, че това е тенденция. Проявете повече разбиране и търпение към партньора ви, който в момента се нуждае от почивка. Много скоро ще си размените ролите.

Дева

През тази седмица не позволявайте на подозренията да хвърлят сянка върху отношенията ви с любимия човек. Причини за недоволство винаги може да се намерят, но това ли е целта на връзката ви? Опитайте се да обръщате внимание на истински важните неща, които са в хармония между вас. Мнозина биха искали да са на ваше място.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама