Любовен уикенд хороскоп за 20-21 април


Любовен уикенд хороскоп за 20-21 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тези почивни дни има едно сигурно нещо в любовта, което ще бъде като лайтмотив - романтиката. Щедростта, която ще проявявате към любимите ви хора, ще се върне към вас под най-различни форми.

Телец

Каквото и да сте си наумили, че искате, ще го преследвате с невероятна смелост. Няма да приемате "не" за отговор и това ще даде своя желан резултат.

Близнаци

Крайно време е да започнете да градите планове за общото бъдеще с половинката. Поговорете честно и открито и вижте на кои фронтове са нужни компромиси.

Рак

Готови сте да направите положителни промени в комуникацията. Може би е крайно да започнете да слушате повече, от колкото да чувствате.

Лъв

Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Везни

Уикендът ще бъде белязан от повече воля и решителност да преследвате целите си в любовта, което не се случва често. Използвайте добре енергията и ентусиазма, които горят във вас.

Скорпион

Опитайте се да загърбите хаоса на ежедневието, оставете настрана битовизмите и се отдайте на повече страстни моменти. Всяко ваше усилие ще си струва.

Стрелец

Социалният ви живот ще увеличи романтичния ви потенциал. Бъдете отворени за всякакви предложения, защото не знаете от „коя шапка ще изскочи заекът”.

Козирог

Следвайте приоритетите си и се опитвайте да не стъпвате встрани с краткотрайни авантюри. Това може да ви донесе много главоболия, а и не е сигурно, че ще си заслужава стресът.

Водолей

Ако сте обвързани, ще бъдете готови да разширите хоризонтите с любимия човек, не само в сексуално отношение, но и на духовно ниво.

Риби

В любовта ще има от всичко по много,само не и спокойствие. Някой от вашето семейство или близък приятел може да направи нещо, което да наруши хармонията с любимия човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама