Любовен уикенд хороскоп за 23-24 май


Любовен уикенд хороскоп за 23-24 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този уикенд Овните ще трябва да се потрудят значително, за да върви любовната им връзка по план. Идеалите ви в любовта заслужават адмирации – честно партньорство и комфорт. Премисляйте добре всеки ход.

Телец

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "върху яйчени черупки" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

4 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ БЛИЗНАЦИ

Рак

Готови сте да направите положителни промени в комуникацията, а от това по-важно няма, Може би е крайно време да започнете да слушате повече, отколкото да чувствате.

Лъв

Ако на моменти сте усещали връзката ви като попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Везни

Ако отдавна не сте се радвали на романтика, това ще се промени този уикенд. Ще бъдете и ще се чувствате по-привлекателни и уверени, което ще ви донесе само позитиви.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Стрелец

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани. Може би защото сте по-отворени към половинката и не се опитвате да се налагате, но уикендът определено ще бъде положителен.

Водолей

Ще почувствате прилив на енергия през почивните дни и ще знаете, че можете да постигнете всичко, което вълнува съзнанието ви. Всичко това ще повиши либидото ви.

Риби

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния. Може би е време да сложите край на колебанията и да разкриете картите. Това може да е началото на една красива романтика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама