Любовен уикенд хороскоп за 5-6 май


Любовен уикенд хороскоп за 5-6 май
Снимка: iStock/Guliver

Този уикенд ще донесе много романтични изненади на някоя зодии, докато други ще се разочароват от половинките си.

Овен

Концентрирайте се и бъдете решителни в действията и желанията си. Възможно е да объркате партньора, ако разпилявате енергията си и не знаете какво точно искате.

Телец

Поне за два дни загърбете всички проблеми, най-вече работни, които ви преследват през цялата седмица. Поставете връзката си на първо място през почивните дни, защото има реален шанс тя да „възкръсне” като феникс.

Близнаци

Уикендът ви ще бъде изпълнен с много емоции, срещи с роднини и приятели. Дори да сте си „отпуснали” душата, не разкривайте подробности от личния си живот и не се доверявайте на всички, с които ще се срещнете.

Рак

Ще се радвате на подкрепа, внимание и домашен уют, за които толкова копнее душата ви. Дори да възникнат дребни проблеми, подминете ги с лека ръка.

Лъв

Както винаги ще бъдете самоуверени и убедени в правотата си. Ако имате неразрешени проблеми във връзката си, съобразете се с чувствата на партньора и поне веднъж не настоявайте да стане на вашето.

Дева

Не сте сигурни в чувствата си и по-скоро в това дали човекът до вас е правилният избор. Имате нужда от глътка свеж въздух и разведряване.

Везни

Никой не обича директните сблъсъци, но понякога не е лошо да отстоявате по-твърдо позициите си. Време е на изложиш всичките си аргументи и несъгласия пред половинката.

Скорпион

Каквито и планове да имате през уикенда, не оставяйте интуицията си у дома. Ако тя ви нашепва, че нещо няма да се случи както ви се иска, най-добре й се доверете и импровизирайте в движение.

Стрелец

Ако има зодия в целия зодиак, на която ѝ се очертава разгорещен секс уикенд, то това сте вие, така че възползвайте се от положението на звездите и емоциите, които ви вещаят.

Козирог

Иска ви се да направите една крачка от доста време насам, но някак все не ви достига кураж, независимо дали става дума за споделяне на тайна или едно простичко признание като „Обичам те”. Сега е вашият момент!

Водолей

На любовния фронт ще бъде спокойно този уикенд без гръмотевични бури или други природни бедствия като ядосана половинка.

Риби

Не е изключено партньорът ви от дълго време да се чувства несигурен в отношенията ви, защото вие просто сте се пуснали по течението. Направете нещо, за да засвидетелствате любовта си към него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама