Как да се почувствате секси според зодията


Как да се почувствате секси според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Има разлика между това да се чувствате красиви и да изглеждате така. И те не винаги се случват едновременно. Когато не знаете как да се чувствате секси и прекрасни в собствената си кожа, самочувствието ви започва да се понижава.

Красотата определено не е само добре поддържана кожа - това е вашата увереност и цялостната ви перспектива. Когато се чувстваме красиви, се чувстваме добре. Смятаме, че можем да направим всичко. Надяваме се и вярваме в нашите способности и таланти. Ето как да възвърнете тази вяра и блясъка в очите си според зодиакалния си знак.

1. Овен

Чувствате се най-красиви, след като завладеете предизвикателство. То може да е физическо (например изкачили сте нов планински връх) или най-накрая сте завършили проекта, който все отлагате. Обичате да печелите, така че всеки път, когато спечелите нещо, се чувствате чудесно. Винаги, когато сте най-енергични, независимо дали правите маратон в сложни метеорологични условия, или сте изправени пред някой от страховете си, се чувствате силни и красиви.

2. Телец

Обичате красиви неща и те ви карат да се чувствате красиви. Това би могло да бъде луксозно бельо, бижу или някаква дизайнерска дреха. Вярвате, че се отдавате на всички ваши сетива, така че неща като чувствен масаж, вкусна храна или звукът на талантлив музикант ви карат да се чувствате благословени.

3. Близнаци

Чувствате се красиви, когато сте в разговор и отговаряте блестящо. Признайте си - харесва ви да показвате колко сте умни и забавни. Обичате да доказвате вашето мнение и отстоявате позицията си.

4. Рак

Чувствате се най-красиви, когато сте със семейството и приятелите си в безопасна и комфортна обстановка. Обичате да забавлявате и да се грижите за други хора. Харесва ви да се изразявате чрез изкуство - тогава може да да блеснете по-ярко.

5. Лъв

Чувствате се най-красиви, когато сте силни и изпъквате сред останалите. Обичате да се обличате с вкус и подбирате дрехите си внимателно. Не само, че имате страхотен стил, но начинът, по който изглеждате и се движите, приковава погледите на всички към вас.

6. Дева

Чувствате се най-красиви, когато току-що сте си взели душ и сте леко зачервени от парата. Сякаш сте готови да поемете контрол над света. Имате своя бюти режим и го следвате стриктно. Вашият оптимизъм е най-висок в началото на деня и това ви кара да чувствате надежда, благодарност и увереност.

7. Везни

Чувствате се най-красиви, когато се усмихвате и се смеете. Когато сте спокойни и сте около хора, с които ви е комфортно да бъдете истински себе си, изглеждате най-добре. Имате страхотна усмивка, всъщност това е една от най-добрите ви черти и вие го знаете.

8. Скорпион

Най-добре ви е, когато сте с любимия си. Определено сте от хората, които излъчват сексапил и това ви кара да се чувствате страхотно и да изглеждате така. Сексът е онова, което поддържа самочувствието ви.

9. Стрелец

Чувствате се най-красиви, когато доставяте радост на друг човек. Това може да е някой, когото току-що сте срещнали, или някой, с когото сте били приятели отдавна. Когато правите нещо хубаво за някого, това ви кара да се чувствате прекрасно и да забравите всичките си недостатъци.

10. Козирог

Най-добре ви е, когато сте на почивка или на плажа. Когато се чувствате спокойни, изглеждате невероятно. Просто трябва да си позволите да отделите време, когато имате нужда от почивка, и да й се отдадете максимално.

11. Водолей

Непрекъснато правите нещо и често сте толкова заети, че нямате време да се погрижите за себе си, така че не е изненадващо, че всъщност се чувствате красиви, когато сте имали добър сън. Знаете този вид сън, който подмладява и ви зарежда, нали? Когато сте се наспали добре, чувствате, че няма нищо, което да ви спре да постигнете най-дивите си идеи.

12. Риби

Когато сте вдъхновени и създавате нещо, вие сте най-секси. Вълнувате се и се подхранвате с нови идеи и дори ако вдъхновението ви все още е в проекция, се чувствате невероятно. Възможно е да имате петна по краката или глина под ноктите си, но все още изглеждате прекрасни и се чувствате чудесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама