Сексуална съвместимост според зодията


Сексуална съвместимост според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност ще ви стане любопитно да разберете кои са зодиакалните знаци, с които сте съвместими в секса. Затова, ето малко повече разяснение:

Овен

Вашият сексуален стил: Овенът е твърд и агресивен и се наслаждава на акт на сексуално завладяване. Вие сте склонни да бъдете преследвач, а не преследвани. Вие желаете незабавно удовлетворение, не харесвате емоционални игри.

Най-добри секс комбинации: Лъв, Везни, Близнаци, Скорпион.

Телец

Вашият сексуален стил: По-чувствен, отколкото сексуален, Телецът желае стимулирането дори повече, отколкото възбудата, а ароматите, звуците и докосването са много важни. Не обичате да губите енергия, така че по-скоро вие чакате сексът да ви намери, вместо да го преследвате.

Най-добри секс комбинации: Скорпион, Рак, Дева, Козирог.

Близнаци

Вашата сексуална личност: Близнаците са удобни и спокойни за сексуалността си, смеещи да правят секс на невероятни места и да не се срамуват от мръсни разговори. Вие сте страхотни във флиртуването. Обичате да се забавлявате със секс и да експериментирате с нови неща.

Най-добри секс комбинации: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей.

Рак

Вашата сексуална личност: Вашият подход към любовта е творчески и чувствен, но трябва да бъдете истински влюбени, за да можете да усетите удоволствие от секса. Раците са интуитивни и лесно могат да усетят какво иска партньорът им. За вас сексът е любящ и похотлив, а любовта ви към храната често води до увлечение за орална стимулация от всякакъв вид.

Най-добрите секс комбинации: Телец, Лъв, Козирог, Риби.

Лъв

Вашата сексуална личност: Лъвовете са известни с мощна сексуална енергия и разчитате на чара и химията, която излъчвате, за привличате на приятели. Удоволствие е човек да е около вас. Като любовница сте страстни и внимателни, но все пак се нуждаете от често валидиране на вашите умения. Вие се наслаждавате на съблазняването и любовната игра, а гърбът е една от най-мощните ви ерогенни зони.

Най-добри секс комбинации: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв.

Дева

Вашата сексуална личност: Не мислете, че Девата е непорочна. Всъщност този високоенергиен знак може да бъде силно сексуален и чувствен. Обожавате любовната игра и изпитвате истинско удоволствие. Масажи, целувки... подобряват възбудата ви.

Най-добри секс комбинации: Телец, Везни, Риби, Козирог.

Везни

Вашата сексуална личност: Везните често се считат за най-изискания зодиакален знак с отличен вкус и деликатна чувствителност. Не е изненадващо, че сексът за Везните включва психическо стимулиране и словесно любопитство. Един добър партньор ще извлече вашата страст с флирт.

Най-добри секс комбинации: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец.

Скорпион

Вашата сексуална личност: Скорпионите имат репутацията да бъдат страстни, похотливи и силно сексуални. Вие се нуждаете от много драми и вълнение в сексуалния си живот и често се отдадете на сценарии, включващи власт и контрол.

Най-добри секс комбинации: Телец, Лъв, Скорпион, Риби.

Стрелец

Вашата сексуална личност: Известни като скитници и търсещи, Стрелците са очарователни, любящи и внимателни в спалнята. Но вие сте склонни бързо да се отегчите, затова копнеете за спонтанност в сексуалния си живот. Когато сте необвързани, сте невероятни във флирта.

Най-добри секс комбинации: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей.

Козирог

Вашата сексуална личност: Също както Скорпиона, Козирогът има репутация на един от най-сексуалните знаци, но в същото време той е много чувствен. Не отнема почти никакво време, за да ви възбудят. Обичате да сте ухажвани, съблазнявани и определено знаете какво да правите в леглото.

Най-добри секс комбинации: Рак, Телец, Козирог, Дева.

Водолей

Вашата сексуална личност: Като цяло смятани за интелектуални идеалисти, Водолеите са подвижни и неконвенционални. Обичате да бъдете съблазнени, но не желаете напълно да се откажете от властта. Въпреки че не излизате като открито сексуални, под повърхността сте ентусиазирани и с въображение, когато става дума за секс, стига вашият любовник да ви посрещне на психическо ниво.

Най-добри секс комбинации: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева.

Риби

Вашата сексуална личност: Рибите са известни с това, че се справят добре с всички типове хора и нямат никакъв проблем да привличат почитатели, без да е необходимо да са агресивни. В леглото вие сте романтични, чувствени и игриви. Фокусирате се повече върху удоволствието на партньора си, отколкото върху вашето собствено, докато въображението ви се запали.

Най-добри секс мачове: Скорпион, Рак, Дева, Везни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама