Месечен хороскоп за февруари 2019


Месечен хороскоп за февруари 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви месец, изпълнен с много професионални задачи. Разбира се, никой не ви задължава да ги изпълните, но това със сигурност няма да остане без последици. Най-важното е да пазите здравето си и да не правите експерименти със самолечение. В средата на месеца ще ви се наложи да действате гъвкаво в служебен план. Възможна е важна промяна на работното място. Намаляването на напрежението ще е това, което ще ви помогне най-много по пътя напред. В края на месеца бъдете внимателни при практикуването на екстремни спортове. Съществуват рискове от травми. В личен план ще имате емоции за двама. Потърсете истината за чувствата си дълбоко в себе си и бъдете честни за всичко с партньора си.

Телец

Това е месец, в който няма да имате особено желание за действие. Това е добре, тъй като в началото на периода не е препоръчително вземането на крайни решения. В средата на месеца много от вас ще успеят да реализират своите януарски хрумвания, което ще ви позволи да излезете на едно по-високо ниво в професионалното развитие. Ще имате своите успехи в творческите дейности. Резултатите от вашите инициативи ще се окажат повече от благоприятни. През месеца не пренебрегвайте здравето си. Направете необходимото, за да засилите имунитета си, като се посъветвате с личния си лекар. В края на месеца ще усетите, че късметът е на ваша страна. Това е прекрасно време за начинания и бизнес преговори. Последните дни на февруари някои от плановете ви може да бъдат отложени, но това е само за добро.

Близнаци

Февруари е добър месец за уреждането на въпроси, свързани с личния живот. Много е важно да не споделяте емоционалното си състояние, особено в социалните мрежи или в работата. Рискувате да си спечелите завистници, които да измислят как да усложнят живота ви, а нямате нужда от това. Хубаво е да се погрижете за тонуса ви, тъй като месецът ще е много натоварен и ще ви поднесе немалко стресови ситуации. Това, с което трябва да разполагате, е повече кураж и вяра в собствените ви сили. Средата на месеца ще ви донесе осезаеми промени в почти всички жизнени области. Някои от вас ще се почувстват самотни, но съдбата ще ги зарадва с романтична среща. Ще разрешите много въпроси, с които не сте успявали да се справите дълго време. Не пренебрегвайте умората и направете всичко възможно, за да получите една добра почивка.

Рак

През февруари ви очакват изключителни успехи в професионалната сфера. Сега е много по-важно да проявявате инициатива, да участвате в събития и пътувания, свързани с работата ви. Може да помислите и за записването на курс за повишаването на квалификацията. Не се притеснявайте да си поискате повишение на заплатата, ако се налага. Обстоятелствата ще се подреждат така, че да подпомагат реализирането на вашите планове. Средата на месеца ще ви позволи да затвърдите своите делови връзки и да се свържете с хора, които могат да ви бъдат много полезни. Все пак наблюдавайте внимателно конкуренцията, за да не бъдете изненадани неприятно. Последните дни на месеца ще ви донесат много мечтана свобода, благодарение на която ще можете самостоятелно да разрешите много въпроси от личен характер. Тогава ви очакват приятни пътувания, развитието на ваши творчески планове и проекти.

Лъв

На преден план през новия месец ще бъде вашата професионална дейност. Периодът ще се редува с възходи и падения, но важното е да не спирате да се стремите към добрия резултат. Не забравяйте, че успехът не идва при този, който ще чака със скръстени ръце. Вниманието в началото на месеца ще бъде насочено към вас, така че това е добро време да повишите репутацията си. Завистта от страна на другите може да ви направи участник в някои интриги и слухове. Има опасност това да се отрази на здравето ви, затова се погрижете за имунитета си. Организмът ви има нужда от добра храна и пълноценна почивка. В средата на месеца може да се наложи да направите някои компромиси в името на семейното щастие. Обърнете повече внимание и се отнасяйте с уважение към желанията на вашия партньор. Сега никоя нежност и грижа няма да са излишни. Все пак се опитайте да не давате обещания и да не правите прибързани изводи. Краят на месеца е подходящ за екипна работа. Участието ви в тиймбилдинг ще допринесе значително за професионалното ви развитие и репутация.

Дева

В началото на този месец направете всичко възможно да участвате активно във всички дейности, свързани с работата ви. Включете се в сложните проекти, изказвайте мнение при решаването на сериозни въпроси. Можете да помислите и за взимането на допълнителна работа. Все пак всички тези действия е добре да се премерени и да не засягат по никакъв начин вашето достойнство. В началото на месеца ви очакват и много интересни срещи,  които ще ви доближат до света на изкуството. Това е добро време за придобиването на ценни и красиви аксесоари за дома ви. В средата на месеца напрежението ще намалява, така че ще имате повече време да се ориентирате в чувствата си. Хубаво е в този период да разчитате само на себе си. В края на февруари е добре да сте внимателни във вашите действия и думи. Това, което сте казали, може да бъде използвано срещу вас и да навреди на репутацията. Възможно е да изпитате стрес, така че помислете добре как да се разтоварите с кратка почивка. 

Везни

Това е време, в което ще имате възможност да наваксате с всичко, което сте отлагали през последните седмици или месеци. Това се отнася както за работата, така и за личния живот. Моментът е подходящ за леки ремонтни дейности, смяна на интериора, закупуването на нови мебели. Февруари ще ви предложи своите възможности, в които може да се включите благодарение на усета ви за творчество. Намирайте време за почивка и развлечения, по време на които ще се запознаете с много интересни хора, които споделят вашите възгледи за живота. Това е идеално време за инициативи в сферата на изкуството, за пътувания в служебен план. В бизнеса може да предприемате умерен риск. В края на месеца е съвсем нормално да усетите спад в силите, затова е препоръчително да се заемете с рутинни дейности. Всичко започнато сега ще се проточи прекалено дълго. Февруари ще ви донесе и много романтични моменти.

Скорпион

Очаква ви един спокоен месец, в който ще може да подредите приоритетите си. Погледнете с благосклонност назад в миналото и се похвалете за добре свършената работа. Най-важното сега е да намерите начин как да продължите напред, като не нарушавате своето спокойствие. От друга страна късметът ще е на ваша страна, затова няма да са ви нужни кой знае какви усилия, за да постигнете желаното. В средата на периода е възможно да бъдете затрупани със задължения, свързани със семейството. Това е добро време за възстановяването на стари приятелства и установяването на нови познанства. В края на месеца миналото може да напомни за себе си. Приемете случващото се с минимум емоции и максимум разум. Каквото и да се случва не преставайте да се усмихвате и да си повтаряте, че всичко се случва по най-добрия начин.

Стрелец

През този месец интуицията ще бъде вашият най-добър приятел. Със сигурност вътрешния ви глас най-добре ще ви нашепва какви крачки да предприемате по пътя ви напред. Сега няма за къде да бързате, така че изпипвайте докрай нещата. Началото на месеца е добре да посветите на семейството, своите роднини, подобряването на отношенията с тях. Вероятни са срещи с приятели от миналото. Кратки пътувания ще ви донесат много нови впечатления и знания. Средата на месеца обърнете повече внимание на работата си. Ще ви бъдат предоставени възможности за сериозно професионално развитие. Сега е много важно да водите активни преговори и да договаряте най-добрите условия за вас и за бизнеса ви. Краят на месеца ще донесе дълго чакани промени, но е възможна и появата на малки препятствия. Много е важно да запазвате важната информация за себе си и да не я споделяте дори с хора, за които си мислите, че може да се има доверие. Периодът ще ви дари с много щастливи моменти в личния живот.

Козирог

Това е месец, в който ще имате изключителен успех в укрепването на служебните отношения. От действията ви сега ще зависи благоприятното развитие на събитията през следващите месеци. Ще се радвате на добра физическа форма и стабилно емоционално състояние, които ще ви позволят да постигнете набелязаните цели. Първата част на месеца посветете на рутинни задачи и изпипването на детайлите. Можете да сте спокойни за развоя на събитията, тъй като всичко ще ви се отдава много по-лесно, отколкото от когато и да било. В средата на месеца ви очаква сключването на успешни сделки и  реализирането на доходоносни проекти. В личен план ще имате главозамайващи успехи сред противоположния пол. Всичко това обаче ще доведе до загуба на време за вас самите и прекалена умора. За това вземете мерки, докато е време. Последната част на месеца е добре да обърнете повече внимание на личния ви живот. Човекът до вас също има своите нужди и напоследък сте ги пренебрегвали. Отделете време, грижи и внимание, за да промените това. Някои представители на знака може да се решат да направят сериозно предложение на половинката си.

Водолей

Това е месец, през който ви очакват големи промени, свързани с професионалното ви развитие. Някои представителите на знака ще се решат на смяна на местоработата, където да вложат всичките си усилия. Ако нямате смелост за толкова решителни стъпки, можете да направите по-малки промени, като смяна на имиджа или освежителен ремонт на дома. Особено внимание ще изисква здравето ви. Не пренебрегвайте нито едно неразположение и се обърнете за професионален съвет към личния ви лекар или друг специалист. Осигурявайте си достатъчно часове сън и нека менюто ви бъде пълно със свежи зеленчуци и плодове. Средата на периода ви очакват повече задачи, от които ще се повишили отговорността ви. Промените сякаш няма да имат край и в края на месеца очаквайте ново развитие на въпросите, свързани с личния ви живот. Някои представители на знака ще започнат нова връзка, а човекът до тях ще им разкрие нови прекрасни сфери в живота.

Риби

Това е месец, в който да бъдете умерени във всичко. В това, което говорите, правите и дори планирате. Направете всичко възможно, за да запазите идеите си за себе си. Споделянето им може да не бъде възприето добре от околните и дори от най-близките ви хора. В същото време месецът ще бъде изключително плодотворен за вас. Просто се опитайте да действате инкогнито. Приливът на необикновени идеи ще ви вдъхнови неимоверно. Записвайте всичко, което ви хрумне, колкото и невероятно да е то. Месецът ще ви зарадва и с много щастливи моменти в лично отношение. Краят на периода посветете на професионалното си развитие. Тогава ще е необходимо да покажете на какво сте способни, както и това, че притежавате всички необходими ресурси, за да изпълнявате работата си. Бъдете пестеливи и не се изкушавайте да харчите големи суми пари. Не се поддавайте на внезапни хрумвания, които може да нарушат баланса на бюджета ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама