Много щастие за една зодия на 4 февруари


Много щастие за една зодия на 4 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден е важно да се почувствате полезни. Не търсете извънредни поводи, някое от вашите задължения ще покрие това изискване.

Телец 

Силата ви днес ще е в самостоятелната работа. Многото хора и шум може да ви разсеят прекалено много.

Близнаци

Това е ден, в който ще разберете, че сте объркали пътя. Не е късно да се върнете назад и да изберете правилната посока. Не съжалявайте за времето.

Рак

Този вторник може да имате някои неприятности с половинката си. Ще трябва да помислите добре дали не сте сгафили някъде и да се извините.

Лъв

Това е добър ден, в който ще се ориентирате добре в ситуацията. Обстоятелствата ще са объркани, но вие със сигурност ще намерите начин да се оправите.

Дева

Това е ден, в който да проявите взаимност. Не мислете за отплатата, а за това дали имате желание да помогнете. Нищо друго не е от значение.

Везни

Днес ваша помощ ще бъде от изключително значение за ваш приятел. Бъдете сигурни, че добрината ще ви се върне при това многократно.

Скорпион

Вместо да се съмнявате в другите, потърсете причината в себе си за това, което се случва. Вероятно някъде сте преминали границата, опитайте се да си спомните.

Стрелец

Днес в никакъв случай не ставайте роби на тъмните мисли. Така ще бъдете по-лесно управляеми. Бъдете усмихнати и добронамерени - това ще вбеси мнозина.

Козирог

Това е ден, в който е много важно да сте в кондиция. Всяка ваша емоция може да бъде използвана срещу вас. Проявете максимална далновидност.

Водолей

Днес не се колебайте да отстоявате и защитавате мнението си. Много вероятно е да излезете големият победител от сериозен спор.

Риби

Днес ви предстоят важни задачи за изпълнение. Не бъдете припряни. Всичко ще мине по-бързо и лесно, отколкото предполагате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама