Много успешен ден за една зодия на 21 юни

  • Много успешен ден за една зодия на 21 юни
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 20.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Този петък ще се опитат да ви въвлекат в конфликт, в който имате приятелски отношения и с двете страни. Бъдете мъдри и не се подавайте на провокации. По-скоро се опитайте да вразумите спорещите.

Телец

Днес ще бъде истинска вихрушка за вас. Ще сте в центъра на уникални събития и ще сте героят на деня. Не забравяйте, че това, което покажете днес, ще трябва да направите отново и занапред.

Близнаци

Ще е лек и приятен ден, въпреки облаците, които са надвиснали над плановете през последните дни. Просто си давате сметка, че не може да контролирате всичко и няма смисъл да се ядосвате. Намерете време за медитация и/или молитва.

Рак

Този петък не прибързвайте. Просто гледайте и изчакайте. Колкото и да ви се струва невероятно, това е печелившата тактика за вас. Ще се учудите на вътрешното спокойствие, което ви е обзело. Интуицията ви няма да ви подведе.

Лъв

Днес ще ви се стоварят допълнителни задължения. Не се стремете да работите за двама, а съобразете ресурсите с условията, в които се намирате.

Дева

Отсега се обадете на роднините си, за да се разберете как ще прекарате уикенда. Предстои ви семейна среща и се постарайте не само да присъствате на нея, но и да допринесете за това тя да протече на ниво. Не пестете откъм време и средства.

Везни

Днес не си правете илюзии относно отношенията с хората. Ако има проблем, милите очи и думи няма да смекчат нещата. Бъдете реалисти и не забравяйте значението на думата "компромис".

Скорпион

Днешният ден ще е прекалено шумен и тежък. Ако ви предстои работа, нагласете екрана така, че светлината да не е толкова ярка. Пуснете си приятна, но ненатоварваща музика, изобщо въоръжете с всички способи да улесните деня си.

Стрелец

Вашият ден ще премине леко, но много от събитията ще ви дадат ценна информация. Бъдете мълчаливи и наблюдателни. Това, което видите и чуете днес, ще ви е от полза в близкото бъдеще.

Козирог

Днешният ден ще е особено успешен за вас. Ако ви предстои важна среща, изберете дрехи в червено, но със златист елемент. Бъдете прями и не се страхувайте да атакувате.

Водолей

Днес може да си позволите да се поотпуснете. Достатъчно напрегнати бяха последните дни за вас. Прекарайте деня с човека, когото най-много обичате или с когото ви е най-приятно да контактувате.

Риби

Днешният ден ще ви поднесе новина, която може да приемете като възмездие за ваши предишни неприятности и проблеми. Не злорадствайте, обаче. Всяко отрицателно чувство към някого може да се върне обратно при вас.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.