Най-добрата закуска според зодията


Най-добрата закуска според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Закуската трябва да е богата и на фибри, витамини и минерали. Има много различни видове закуски, които могат да ви помогнат да имате една пълноценна сутрин. Оказва се, че и звездите имат роля. Ето коя е любимата закуска на всяка зодия.

Овен

Зодията е управлявана от Марс, който има силна енергия, която ви кара да обичате, когато нещата се случват бързо. Ето защо бързата закуска е идеална за вас. Опитайте да направите някои питателни мъфини с ядки и бадемово брашно, когато имате време и да ги държите под ръка, за да можете да си вземете един-два, когато тръгвате за работа.

Телец 

Обичате да отделяте време за нещата и това може да ви накара да закъснеете за работа или да пропуснете закуската. Опитайте се да насрочите известно време от сутрешния си ритуал, за да можете да се насладите на бърканите си яйца и пресни плодове преди да излезете за работа.

Близнаци 

Не можете да изберете най-добрата закуска, затова често експериментирате и искате да имате различни варианти. Уверете се, че имате опции като мюсли и твърдо сварени яйца, удобни по всяко време, така че да можете да изберете какво искате за даден ден.

Рак 

Обичате солидна питателна закуска, затова нещо като овесена каша с ядки и плодове е чудесно за вас. Тази любов към сутрешната храна може да ви накара да пожелаете сладкиши, но има много начини да имате уютна закуска, без да нарушавате хранителните си цели.

Лъв

Вие сте кралете на зодиака, затова най-добрата закуска за вас се прави от някой друг, който също така я сервира и почиства след това.

Дева

Обичате здравословни неща. Опитайте високо протеинова закуска или се разровете в интернет, за да намерите следващата голяма тенденция в закуските. Тост с авокадо? Щом е здравословно сте на линия!

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама