Най-добрите парфюми за Девите

  • Най-добрите парфюми за Девите
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 05.09.2019 Снимки: ПР
Iwoman.bg

Най-добрите парфюми за Деви

Известно е, че зодиакалният знак може да засегне не само черти на характера, но и предпочитания в храната, дрехите и миризмите. Ароматите за Девите са сдържани, елегантни, свежи и сбити. Помислете какъв парфюм може да бъде избран за жена, родена под знака на Дева.

Yves Saint Laurent Mon Paris

Легендарният цветен аромат на чипре с нотки на бергамот, дроп, жасмин, круша, малина, ягода, портокал, амброксан, бял мускус, ванилия, кедър, мъх и пачули. Сложната композиция перфектно съответства на темперамента на Девите, отразявайки тяхната гъвкавост и елегантност. В допълнение, ароматът отговаря на важното изискване за Девата - той е универсален, подходящ за всеки ден и за празнично събитие.

Lancôme Trésor Midnight Rose

Цветен-дървесен букет от Lancome е създаден за привлекателна и уверена жена, като Дева. Първата нота е роза и малина, след това се разкрива сърдечна нотка - божур, жасмин, касис и черен пипер акцент. Композицията завършва с мистериозна комбинация от ванилия, кедър и мускус.

Chloé Nomade

Дискретен и минималистичен парфюм, който всяка Дева ще хареса. Запознаването с миризмата започва с мирабел от сладка слива. Тогава сърцето на композицията се отваря - омагьосваща фрезия, а в последната нота се усеща стипчив дъбов мъх. Nomade е уникален аромат, който съчетава сила и независимост, любов към мир и женственост, всичко, което Девата оценява.

Все още има стотици миризми, които Девата може да хареса. Когато избирате аромат за тях, обърнете внимание на флорално-чипреновите композиции в студения сезон и на свежите плодово-флорални композиции през пролетта и лятото.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.