Най-стилните зодии това лято


Най-стилните зодии това лято
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които ясно се отличават от другите. Те винаги са елегантни и имат свой стил, следят модните тенденции и дори понякога ги изпреварват. Представителките на тези зодии са винаги атрактивни и обичат да експериментират с цветовете и с външния си вид. Никога не пропускат аксесоарите и обувките, а това допълва външния им вид още повече. И докато другите зодии просто не обичат да бият на очи с визията си, то тези направо привличат вниманието към себе си. Ето ги и зодиите, които са най-модерни това лято:

Овен

Те винаги следят модните тенденции и никога не си позволяват да не са модерни и стилни. Доста техни приятелки дори ги питат за модни съвети, защото представителките на зодия Овен винаги са атрактивни и имат особен стил на обличане, който се харесва на почти всички. Те винаги са практични и предпочитат да си купуват артикули, които няма да им служат само за един сезон. Когато погледнете жена Овен, от нея лъха стил, класа и самоувереност, което кара представителите на другите зодии да й се възхищават.

Близнаци

Жената Близнаци има много особен стил. Изглежда добре и с ежедневни широки дрехи, и с елегантна вечерна рокля. Представителките на тази зодия не се опитват да са модерни абсолютно винаги и рядко се подчиняват на правила относно тоалетите си. Ретро стилът, който скоро пак навлезе в модните тенденции, им е любим. Те умеят да съчeтават умело всякакви видове дрехи и да изглеждат добре в тях. Винаги измислят начин как да се облекат, така че да изглеждат възможно най-добре и да привличат вниманието.

Лъв

Представителките на тази зодия предпочитат искрящите цветове, защото обичат да бъдат забелязвани. Не се притесняват да експериментират и с цветовете на аксесоарите си, което ги откроява още повече. Те купуват единствено и само удобни дрехи. Винаги са изключително женствени и неотразими.

Скорпион

Те имат определени типове дрехи, които знаят как да съчетават. Винаги много внимателно избират тоалетите си и обикновено залагат на стандартни модели и въпреки това крайната визия изглежда безупречно. Много елегантни и изискани, изпипват до последно външния си вид. Никога не оставят визията си недовършена, държат на аксесоарите и обичат да си купуват нови и нови.

Водолей

Цветовете са тяхната мания. Обичат цветните дрехи и определено умеят да ги съчетават добре. Винаги ефирни и елегантни, не се притесняват да покажат малко повече плът, но никога по грозен и натрапчив начин, а елегантно и изискано. Винаги са в час с модните тенденции и определено изглеждат невероятно. Най-голямата им мания са вечерните елегантни рокли, които очертават телата им и ги правят неустоими.

Стрелец

За жените Стрелец най-важно е забавлението. Ето защо те ще направят всичко възможно да се чувстват добре и да се забавляват по най-добрия възможен начин. Това важи с пълна сила щом стане въпрос за дрехите, които обличат. Те ще бъдат ярки, стилни, открояващи се, но в същото време удобни, за да им позволяват свобода на движението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама