Никога НЕ вярвайте на тези зодии


Никога НЕ вярвайте на тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да чувате, че трябва да се доверявате чак когато видите действие, а не само чувайки думи. И все пак не всички хора лъжат. Но има зодии, които абсолютно винаги или преувеличават, или тотално изменят реалните случки, или говорят такива безсмислици, че дори самите те не си вярват.

Близнаци

Лъжат изключително много и изобщо не държат на думата си. Представителите на тази зодия обикновено сменят мнението си по няколко пъти. Ако имате среща с представител на тази зодия, не очаквайте всичко да се случи по план. Също така избягвайте да търсите услуга от тях, защото може би ще ви обещаят да направят нужното, но впоследствие могат да си измислят 10 извинения, кое от кое по-невярно. Внимавайте с тези зодии, особено когато става въпрос за нещо важно, което пряко ви касае.

Везни

При тях проблемът идва от това, че са изключително колебливи и много трудно взимат решения. Докато се чудят между две неща, за тях е много по-удобно да излъжат, отколкото да кажат истината. Те са много непостоянни и обикновено си противоречат. Възможно е да чуете нещо от тях сега, а час по-късно да кажат точно обратното.

Внимавайте в комуникацията с тях, защото умеят да лъжат и знаят точно какво и кога да кажат. Много често лъжат, когато са във връзка, защото обикновено са склонни към изневяра и съответно това ги подтиква към лъжа. Те нямат смелостта да кажат всичко в очите на ближния, затова никога не им се доверявайте на 100%.

Водолей

Ако ви се налага да общувате с представител на тази зодия, не се доверявайте напълно на думите му. Можете да им вярвате на Водолей чак след като видите някакво действие от негова страна. Ако доказват истинността на думите си, то определено можете да им се доверите и да изградите здраво приятелство или връзка.

Те са способни да преувеличат ситуацията изключително. Понякога дори напълно изменят истинските случки и точно заради това много малко хора им имат доверие. Те доста често звучат нелепо за околните и дори да не го осъзнават, никой не им вярва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама