Никога не спорете с тези зодии, ще загубите!

  • Никога не спорете с тези зодии, ще загубите!
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 27.09.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Има хора, които наистина са блестящи, когато става дума за словесен дебат. Те искрено се наслаждават на спора, привличат аргументи в своя полза и ще направят всичко по силите си тяхната дума да бъде последна (може би просто ще ви оставят безмълвни). Ето кои са 3-те зодии, с които да не започвате словесни битки, защото загубата е неизбежна.

Телец

За упоритите и практични Телци споровете са наистина голямо събитие, което просто няма как да пропуснат или да наблюдават отстрани. Те "палят" веднага и обстановката много бързо се нагорещява. Защитават със зъби и нокти убежденията и правотата си и е почти сигурно, че няма как да излезете победител от спор с представител на зодията. Представете си, че те са като котки – никога няма да паднат по гръб и в деветия си живот ще продължат да вадят аргументи.

Скорпион

Скорпионите имат интензивна емоционална енергия, което означава, че лесно губят контрол и не е добра идея да ги предизвиквате. Още повече, ако по някакъв начин сте събудили и пословичната им ревност. Имат скорострелна реакция на самозащита и са склонни да заблуждават дори себе си, че са прави. Бързо ще разберат кое е слабото ви място и по доста хитър и ловък начин ще го използват, за да излязат победители.

Лъв

Що се отнася до Лъва, бъдете внимателни да не накърните гордостта им. Случи ли се това, подгответе се не за спор, а за цяла война. Те са бойци по природа, могат да се защитават добре и последната дума винаги е тяхната. Ако пък имате неблагоразумието да обидите техен близък човек, то те могат да ви разкъсат с голи ръце (повярвайте ни, в главата им е се върти точно такава картинка).

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.